Alen Vitasović otkazao sve nastupe: “Pun mi je klinac držati taj mikrofon i derati se”

92
alen vitasović

Nakon što je početkom studenog završio u pulskoj bolnici, gdje se oporavljao gotovo tri tjedna, Alen Vitasović otkrio je da uzima pauzu od glazbe. Pritom je odgodio sve nastupe.

“Ići ću vjerojatno sa suprugom dva, četiri, pet mjeseci negdje izvan države. Neću pjevati uopće. Odmarat ću se nakon 50 godina bavljenja glazbom. Materijal je gotov, možda snimim još jednu ili dvije pjesme, a na ljeto planiram ponovno svirati i raditi”, ispričao je za Istarski.hr.

“Pedeset i nešto godina sam na pozornici i meni je pun klinac držati taj je***mikrofon i derati se po cijele noći u zadimljenom prostoru, okružen pijanim ljudima, da bih na kraju završio pijan kao i oni. Gubljenje noći, gubljenje obitelji, gubljenje zdravlja, gubljenje svega. Rekao sam si: ‘Ej, Vitasoviću, hajde sredi se radi svog zdravlja’.”, nadodao je.

Ipak, otkrio je da neće u potpunosti odustati od glazbe.

“Upravo zato što obožavam glazbu, što je ona moj život, što želim umrijeti na pozornici, idem na neki odmor. Ne želim se forsirati radi nekoliko novčića više jer što će mi novac ako nemam zdravlja.

Trebao sam ranije napraviti ovakvu pauzu i jako mi je drago što to činim. Glazbom ću se baviti i dalje. Dok sam na pozornici, ja sam drugi čovjek, izvan nje ja ne postojim”, kazao je.

Komentari