Alen Vitasović Na kauču by Vedrana Lisica – Ovisnost je teška i ozbiljna stvar, a ovisnici nisu neki glupani!

105

Studeni je po svemu bio poprilično neobičan mjesec za ekipu podcasta NA KAUČU by Vedrana Lisica. Dok iznimnu gledanost bilježi prva ovomjesečna epizoda u kojoj je gostovao popularni Bloger Krule stiže vrijeme i za epizodu koja se snimala na terenu, tj. kauč je bio u gostima i to kod Alena Vitasovića.

Popularni istarski pjevač Alen Vitasović u devedesetima je punio koncertne i sportske dvorane, osvajao na festivalima i lomio ženska srca. Danas je poznat kao osoba bez dlake na jeziku, koja vrlo često otvoreno iznosi i poneke nepopularne stavove. Također, vrlo otvoreno govori o ovisnosti i problemima s alkoholom.

Neki možda ne znaju da je Alen svojedobno pjevao u bendu na cruiseru, da je s bendom svirao i živio po Skandinaviji, kao što možda ne znaju i da mu je vojni rok prošao puno lakše upravo zbog sviranja u improviziranom vojnom bendu. Od oca je naučio sve o glazbi, a od majke, kako kaže – o depresiji.

Kako doživljava svoju ovisnost i što ga oko toga rastužuje? Gdje je danas i kako se osjeća? U kakvom je odnosu s Liviom Morosinom? Kako je to bilo nekad i je li se znao nositi sa stresom koji nosi popularnost? Što misli o današnjim glazbenicima i zašto mu je većina njih “nula bodova”?

Tu je i nezaobilazni “ILI- ILI” i još puno toga.

Epizoda izlazi u utorak, 24.11. 2020. u 19h a trailer je već dostupan na kanalu.

Komentari