Naslovnicaa Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Dobrodošli na portal www.teklic.hr (u daljnjem tekstu Teklić), u vlasništvu tvrtke Libra d.o.o. koja Vam u dobroj namjeri omogućuje korištnje usluga i sadržaja portala prema niže navedenim Uvjetima korištenja, kao i svim važećim i prijmjenjivim zakonima Republike Hrvatske.

Prije korištenja portala savjetujemo da pročitate Uvjete korištenja portala Teklić. Korištenjem Teklića smatra se da prihvaćate uvjete korištenja, izmjene i dopune.

Teklić se sastoji od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja te linkova na vanjske stranice. Teklić sadržaje objavljuje u dobroj namjeri, a sve sadržaje Teklića koristite na vlastitu odgovornost i Teklić se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Zaštita autorskih prava

Teklić polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizalne i audio materijale, vizual, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala koji sadrži vlastiti sadržaj smatra se kršenjem autorskih prava Teklića i podložno je tužbi. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje takvog sadržaja je moguće samo uz prethodnu dozvolu redakcije Teklića, pismenim zahtjevom na e-mail adresu redakcija@teklic.hr.

Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, o tome je dužan izvijestiti Teklić koristeći e- mail adresu redakcija@teklic.hr.

Sadržaj objavljen na portalu Teklić smije se kopirati samo u nekomercijalne i individualne potrebe uz poštivanje svih autorskih i drugih vlasničkih prava.

Zaštita privatnosti i tajnost podataka

Portal Teklić poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Svi podaci iz procesa registracije te ostali podaci o korisniku nisu dostupni trećoj strani. Teklić može korisnicima povremeno poslati obavijesti Teklić portala i sponzora.

Linkovi na vanjske stranice

Teklić sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala, koje objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala. Sadržaj izvan portala koristite na vlastitu odgovornost.

Korisnicima Teklića zabranjeno je objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše Uvjete korištenja te važeće zakone, sadržaja koji su uvredljivi, vulgarani, prijeteći, rasistički, šovinistički, neistiniti,te štetni na bilo koji drugi način. Lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe izirčito je zabranjeno.

Pravila komentiranja

Komentari objavljeni na portalu ne odražavaju stav Redakcije, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora također nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da Teklić ne snosi odgovornost za štetu.

Libra d.o.o. zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti opće uvjete korištenja te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Promjene općih uvjeta korištenja stupaju na snagu objavljivanjem na ovim stranicama.