Podijeli

S obzirom na to da je tempo grada koji teče baš aktivan i užurban, ne iznenađuje nas činjenica da Riječani vole jednostavnu, brzu i slasnu papicu, prilagođenu suvremenom načinu života. Pa krenimo od posljednjeg mjesta:

4. Tjesteninazelena tjestenina s kozicama iz Bistro-a Veseljak je pravi hit, a lazanje iz Pizza Place Destino doslovno oduzimaju dah 😀

3. Jela s roštilja s dodatkom pomfrita – tko bi odolio pljeskavici sa sirom, ajvarom i kapulom iz Citta Vecchia ili porciji ćevapčića u lepinji, također s ajvarom i kapulom iz Fast Food Sedmice.

2. Burgeri s raznim umacima – okus sočnog countryburgera iz Fast Food Piccolo jednostavno oduševljava sva osjetila, dok je klasični cheeseburger iz Brum Brum-a rezerviran za one koji vole na sigurno.

1. Pizza – jednostavno, kraljica svih jela, a upravo takvu možete pronaći u Pizzeriji Do It pod imenom „Do It“ i u slavonska pizza u Pizzeriji Van Gogh.

A ova fina klopa lako je dostupna na – Pauza.hr, vodećem servisu za online naručivanje hrane u Rijeci. Na jednom mjestu nalaze se pregledni jelovnici, ocjene i preporuke drugih korisnika, a hrana se može naručiti istovremeno iz više restorana, i to pomoću računala, tableta ili smartphonea – bez dizanja guzice sa stolice!

Jednostavno, brzo, fino, pouzdano i praktično – baš onako kako to Riječani vole ! 😀