Naslovnicaa Trend Svi pričaju o brazilskom feniranju

Svi pričaju o brazilskom feniranju

Podijeli

Brazilsko feniranja postalo je trend, a dubinski obnovljena i izravnana kosa želja svih djevojaka. No, s obzirom na veliku prašinu koja se dizala oko preparata javio se strah i oprez. Razlog tome su proizvodi uvezeni iz Amerike, Brazila i sl, koji ne ispunjavaju Europske standarde tj. sadrže supstance formaldehida, parabena i amonijaka.

Frizerski salon Alexandra, tek sada je u svoju ponuduuveo brazilsko feniranje, budući da nisu htjeli eksperimentirati s neprovjerenim proizvodima.

Proizvod CACAO BRAZIL tvrtke Rlizz patentiran je 2008. godine kao prvi proizvod za brazilsko ravnanje kose po Europskom standardu s 0% formaldehida, 0%parabena, 0%amonijaka. I upravo taj, najbolji keratin u svom radu koristi frizerski salon Alexandra.

Kako je nastao CACAO BRAZIL?

Nadina Pagnotta osnivačica HIT Laboratry-Francuska, živjela je u Brazilu preko 20 godina. Tamo je otkrila svijet kozmetike, a ujedno i brazilsko ravnanje kose, koje ju je fasciniralo. Željela je stvoriti proizvod za ravnanje kose po ugledu na Brazilsko feniranje, ali s prirodnim sastojcima i bez otrovnih kancerogenih elemenata. I uspjela je.

Sam naziv proizvoda CACAO BRAZIL, sastavljen od riječi Cacao i Brazil kreiran je u namjeri da ljudi prepoznaju proizvod i njegovo idejno prirodno porijeklo. Proizvod ima vrlo ugodan miris, koji podsjeća na kako maslac, za razliku od drugih keratinskih pripravaka koji se nalaze na tržištu.

Kako izgleda tretman brazilskog feniranja s proizvodom CACAO BRAZIL?

Sam postupak vrlo je jednostavan. Traje oko sat i pol do dva, ovisi o dužini kose. Kosa se pere specijaliziranim šamponom dva puta, a preparat CACAO BRAZIL nanosimo na mokru kosu, pramen po pramen. Stoji 10 min, nakon čega se kosa suši i pegla (samo jednom ne tri dana za redom kao kod drugih proizvođača), nakon peglanja kosu se pere specijaliziranim šamponom, stavlja specijaliziranu masku i nakon njege osuši po želji!

Krajnji rezultat je glatka, čvrsta i zdrava kosa u dobrom stanju i blistavog sjaja, nakon čega ponosno možete prošetati gradom, jer to je dobra frizura!

Cijena tretmana od 500 do 800 kuna, ovisno o dužini i gustoći kose.

Frizerski salon Alexandra
www.alexandra-dobrafrizura.hr
www.facebook.com/salon.alexandra
Medulićeva 4, Rijeka
051/ 317 367

P.S. uskoro počinje vrijedna nagradna igra na Facebook stranici Frizerskog salona Alexandra, a glavna nagrada je upravo brazilsko feniranje

Promo