Naslovnicaa Trend Počinje škola barmena!

Počinje škola barmena!

Podijeli
Škola barmena

Škola barmena
Konobari i barmeni nezaobilazni su u radu ugostiteljskih objekata. Pogledate li stranice malih oglasa primjetit ćete da se veliki dio oglasa odnosi na potražnju konobara i barmena, ne samo prilikom sezonskog zapošljavanja, već tijekom cijele godine.

Želite li i vi biti dio modernog, dinamičnog, motivirajućeg tima u kojem ćete naučiti i razviti barmenske vješine i znanja, stečene vještine i znanja dalje razvijati i prenositi, te pri tome dobro zaraditi onda ste na pravom mjestu! Cilj je stvoriti kvalitetnog barmena koji će svojim znanjem i vještinama zadiviti kako vlasnike ugostiteljskih objekata, tako i goste. Pridružite se timu barmena, učite od najboljih i postat ćete najbolji!

Škola barmena

Kroz program škole barmena polaznici stječu znanje iz teorije, classic style izrade koktela, free style (metoda atraktivnog točenja) te ujedno pohađaju stručnu praksu gdje se susreću sa stvarnim uvijetima rada u baru i sa pripremom svih koktela koji se tokom škole spominju kako bi usporedno usvojili teoriju i praksu te se formirali u kvalitetnog i profesionalnog barmena spremnog na sve izazove koje pruža rad na nekom od cocktail barova duž obale.

Program škole barmena zadovoljava kriterije stranih organizacija, a predsjednik Udruge ujedno je i WFA (World Flair Association – svjetska organizacija za barmene) ambasador za Hrvatsku.

Osnovna zadaća škole je educirati osobe koje će svojim znanjem i vještinom zadiviti vlasnike barova te time graditi turističku sliku naše države. Završenom školom barmena polaznici dobivaju diplomu te ono najvažnije – znanje i kako ga primjeniti.

Škola barmena
Škola se odvija u malim grupama uz individualni pristup jer je naglasak na pojedincu i njegovom usavršavanju. Prijave za školu su započele. Nemojte sjediti i gubiti vrijeme, prijavite se, rezervirajte svoje mjesto i od 25. studenog počnite učiti o svijetu barmena kako bi i vi ubrzo postali dio ovog zanimljivog i dinamičnog svijeta!

Novo! Mogućnost upisa škole barmena u radnu knjižicu u suradnji sa učilištem Educa Plus d.o.o. iz Rijeke. Više informacija potražite na www.barmen.hr u rubrici Škola barmena ili zatražite putem maila marketing@barmen.hr