Podijeli

Stiže super vijest za sve ljubitelje adrenalina i ludog provoda. Naime, Hrvatska u lipnju 2017. dobiva svoj prvi tematsko-zabavni park za djecu i odrasle po uzoru na poznate svjetske centre adrenalinske zabave.

U Biogradu na Moru na 45.000 četvornih metara u tijeku je izgradnja Fun Parka Mirnovec, najveće investicije u industriji zabave u zemlji, vrijedne 12 milijuna eura.

Posjetiteljima parka na raspolaganju će biti 24 atrakcije podijeljene u tri cjeline: Gusarski grad, Divlji zapad i Svemir. Svaka tematska cjelina kombinacija je atrakcija i igara sa sadržajima namijenjenima djeci, tinejdžerima i obiteljima. Doživljaj boravka u parku upotpunit će raznovrsna ugostiteljska ponuda, zabavne igre, suvenirnice, događanja i koncerti.

Cijena ulaznice kretat će se između 100 kuna za školarce do 190 kuna za odrasle. U pripremi je cijeli set mogućnosti nabave karata po povoljnijoj cijeni: od obiteljske ili sezonske ulaznice do popusta u posezoni. Kartu će biti povoljnije kupiti online. Djeca koja slave rođendan imat će besplatan ulaz, a bit će i posebna ponuda za mlade parove, koji se žele vjenčati u parku i organizirati ludi party za svoje uzvanike. Park će stajati na raspolaganju i tvrtkama za korporativne evente i team buildinge.

“Naš je plan već u prvoj godini poslovanja privući u park 180.000 posjetitelja. Otvaranjem 70-ak novih radnih mjesta park će generirati prihode i dodatna zapošljavanja u pratećim djelatnostima kao što su smještajni kapaciteti u okolici, dobavljači iz segmenta ugostiteljstva i prodaje suvenira do angažmana domaće zabavljačke scene.
Kao prvi tematsko-zabavni park na domaćem tržištu  doprinijet ćemo  ponudi vanpansionske ponude i povećanju konkurentnost Biograda i Zadarske županije na turističkoj karti Hrvatske” – piše na web portalu zabavnog parka.

Dodatne informacije oko otvaranja i samog parka možete saznati na facebook profilu.