Podijeli

Za početak, udahni duboko i ostani sjediti. Zatim otiđi na internet i u svega par klikova jednostavno naruči hranu koju želiš na Pauza.hr, vodećem online servisu za naručivanje hrane u Rijeci.

Zato što nitko (pa čak ni ti) nema vremena dugo čekati odgovor na poziv, nabasati nekoliko puta na zvuk zauzete linije i proživljavati svakakve neugodne situacije poput „niste rekli da želite bez luka“, Pauza.hr hrabro uskače i zaustavlja glad po svim kvartovima i ulicama diljem grada koji teče, i to već preko godine dana.

Prednosti online servisa Pauza.hr jesu te da štedi vrijeme i daje puno ideja što pojesti za doručak, ručak ili večeru. Na jednom mjestu nalaze se pregledni jelovnici, ocjene i preporuke drugih korisnika, a hrana se može naručiti istovremeno iz više restorana i to pomoću računala, tableta ili smartphonea – bez dizanja guzice sa stolice! Jednostavno, brzo i praktično!

Zbog  raznolike i fleksibilne ponude kvalitetnih restorana i fast food-ova te praktičnosti naručivanja, Riječani prepoznaju Pauza.hr kao pouzdan i koristan online servis za brzo naručivanje hrane, čemu svjedoči i stalan rast zadovoljnih korisnika iz mjeseca u mjesec.

Onda, što ćemo jesti ? 😀