Naslovnicaa Trend Dizajn Inovacije s paletama!

Inovacije s paletama!

Podijeli
palete

Namještaj načinjen od prerađenih i ukrašenih drvenih paleta, odavno je postao hit. Popularnost paleta postala je tolika da svakodnevno niču nove ideje kojima građani ukrašavaju svoje životne prostore.
Donosimo Vam neke od ideja koje su se nama jako svidjele. Možda je vrijeme za Vaš mali osobni projekt!

palete

Jarko zelena boja pravi je hit! Ovakav komad namještaja zasigurno može potpuno promijeniti izgled Vaše dnevne sobe i udahnuti joj potrebnu dozu živahnosti. Uz buket divnog cvijeća, po mogućnosti crvenih ruža zbog kontrasta boja, učinite svoj životni prostor omiljenim mjestom svih koji Vam dođu u posjet!

palete

Za terase i vanjski prostor, bijela boja pravi je odabir. Nalazite li se na moru, čistoća bijele boje još više će dolaziti do izražaja. Probajte svoju nanovo ukrašenu paletu što više sakriti od utjecaja vremenskih prilika. Mekani jastuci samo će upotpuniti dojam!

palete

Ako ste ovdje došli po inspiraciju, ovo je pravi projekt za Vas! Zaposlite sve svoje prijatelje i napravite si krevet iz snova. Osim paleta, u ovom slučaju potrebna Vam je i rasvjeta, pa razmislite o led trakama. Mala potrošnja energije i različite opcije koje nude, izdvajaju ih od svih ostalih rasvjetnih opcija!

palete

Ako ste zaigrana duha i imate vremena posvetiti se umjetnosti s paletama u potpunosti, probajte prekopirati ovu ideju. Boje naravno možete mijenjati, a trebati će Vam i staklo po mjeri. Također, imajte na umu da kotačiće za stol možete po vrlo jeftinoj cijeni naručiti s interneta!

palete

Želite li napraviti pravi mali dnevni boravak za više osoba, ovo je ideja za Vas!  U ovom se slučaju bijela boja izvrsno uklopila sa pozadinom, no Vi slobodno iskoristite boju koja Vama najbolje odgovara i napravite mjesto za neprestana druženja!

Goodshomedesign.com