Podijeli
Foto: YouTube

Let uz čašu vina i besplatne filmove čini vam se luksuznim? Pa dragi naši, za vas imamo nešto mnogo uzbudljivije i luksuznije. Čini se kako bi vrlo skoro mogli letjeti u poslovnoj klasi dok istovremeno ležimo u udobnome krevetu, gledajući omiljeni film na ogromnom tv zaslonu, a sve to bez potrebe da svoju udobnost podijelimo sa nekime od svojih suputnika.

Naime, londonsko poduzeće Seymourpowell nedavno je predstavilo dizajn unutrašnjosti prvoklasnog zrakoplova naziva First Space, čime je dosadašnji pojam prve klase podignut na jedan potpuno novi, zavidni nivo. Tako bi svi modeli putničkog zrakoplova Airbus A380 uskoro trebali imati četiri jednokrevetne i dvije dvokrevetne sobe s multifunkcionalnim elementima, što zapravo znači da se u jednom trenu, primjerice, sjedeće garniture mogu pretvoriti u udoban ležaj. Putnici će na raspolaganju imati vlastitu sobu, a svoje narudžbe osoblju će moći predavati preko tableta. No to nije sve. U sklopu soba nalaziti će se i integrirani tuš, toalet i lounge kutak.

Za sada još nije poznato koliko će stajati rezervacija i let u ovakvoj sobi, no dok otkrijemo cijenu i rezerviramo putovanje, preostaje nam maštati o luksuznom putovanju uz video u prilogu.