Naslovnicaa Trend Fashion&Style Golman, model, a sve – Naš Suba na snimanju kampanje poznatog brenda...

Golman, model, a sve – Naš Suba na snimanju kampanje poznatog brenda Cataleya Sport Linea

116
Podijeli

Hrvatski nogometni reprezentativac Danijel Subašić pokazao je da nije samo vrhunski golman, nego i talentirani model. Odjenuo je novu kolekciju Cataleya Sport Linea modne kreatorice Martine i Vedrana Ješe te spojio dva ‘kluba’ koja su u finalu Svjetskog prvenstva imala najviše svojih igrača – Zadar i Cataleyu.
Danijel Subašić pokazao je da nije samo svjetski golman već i talentirani model.

 

Odjenuo je novu kolekciju Cataleya Spot Linea i time spojio dva ‘kluba’ koja su u finalu Svjetskog prvenstva imala najviše svojih igrača – Zadar i Cataleya.

Naime, od samog osnutka modni brend Cataleya omiljen je među hrvatskim reprezentativcima, osim Subašića rado ga odijevaju Ivan Perišić, Ivan Rakitić, Dominik Livaković… ali i svjetske nogometne zvijezde, pa u šetnji Parizom Cataleyu nosi najbolji mladi nogometaš SP-a Kylian Mbappe, a Madridom će naš brend predstavljati njegov suigrač iz reprezentacije Thomas Lemar.

Najnoviju kampanju snimili su na ulicama Zadra, a naš maneken Suba usput je primao čestitke brojnih prolaznika. Zbog svjetskog srebra, naravno, ali i zbog odjevne kombinacije koja je odmah pobudila velik interes.

Cataleya je hrvatski modni brend koji su prije dvije godine pokrenuli modna kreatorica Martina Ješe i njezin suprug Vedran Ješe, a osim spomenutih finalista Svjetskog prvenstva oduševio je i mnoge druge nogometne zvijezde poput Radamela Falcaa, Edina Džeke, Sammira…

Foto: Filip Brala

Komentari