Naslovnicaa Trend Fashion&Style 5 neizostavnih modnih trendova ove jeseni!

5 neizostavnih modnih trendova ove jeseni!

Stigla nam je šarena jesen, a s njom i neki novi, vrući modni trendovi!

Podijeli

Stigla nam je šarena jesen, a s njom i neki novi, vrući modni trendovi. Da bi i ove jeseni ostale u korak sa najnovijim modnim trendovima, donosimo vam 5 stvari koje su posljednjih tjedana preplavile stranice portala, Instagram profile i modne blogove, a vama prepuštamo da odlučite koja će odjevna kombinacija biti samo vaš prepoznatljivi modni zgoditak ove jeseni!

  1. Šljokice

Iako još nije vrijeme božićnih zabava, sa šljokicama možete slobodno započeti već sada. No ipak pazite da šljokičaste komade odjeće kombinirate sa jednostavnim stvarima poput traperica.

  1. Sako

Ove jeseni ne možete pogriješiti sa kariranim sakoom, a u trendu su i karirane suknje i hlače. Sako možete skombinirati s pletenim puloverom, trapericama i „biker“ kapicom.

  1. Naglašen pojas

Ove jeseni dozvoljeno je staviti pojas gotovo na sve i na taj način naglasiti žensku siluetu. Debeli pojas možete dodati na haljinu, košulju, dugu majicu…

  1. Meka eko koža

Jakne i suknje iz meke eko kože u žutim i smeđim nijansama, ove su jeseni zamijenile komade iz brušene kože koje smo nosili ove godine.

  1. Crveno

Jaka crvena boja je „it“ boja ove sezone. Napokon si možete priuštiti kupnju žarko crvene haljine ili kaputa i bar na neko vrijeme pozdraviti se od crne boje!