Naslovnicaa Lifestyle Tower Center se zatresao golom Mirze Džombe!

Tower Center se zatresao golom Mirze Džombe!

Jučer je Rijekom odjekivao gol Mirze Džombe koji je pod svojim brojem 11, snažno srušio Zid loših navika te tako otvorio novu poslovnicu Polleo Sporta u Tower Centru.

Podijeli

Kao pomoć u utakmici protiv loših navika, Mirzu Džombu bodrila je Lana Jurčević uz pjesmu „We will rock you“, a najveće iznenađenje bio je lav Mislav, maskota Polleo Sporta, koji se s petog kata, poput James Bonda, spustio do poslovnice i predao Mirzi rukometnu loptu.

„Drago nam je što je ovakav spektakl održan upravo u našem centru. Tower Center je zamišljen kao mjesto na kojemu su okupljeni najjači brendovi. Dolaskom Polleo Sporta uvjereni smo kako smo usrećili jednu fit zajednicu, ljude koji svakodnevno brinu o sebi i svom zdravlju i  koji će sada na jednom mjestu moći pronaći sve što im je potrebno kako bi kvalitetnije živjeli. “ – izjavila je menadžerica Tower Centra – Maja Baković.

Subota u Tower Centru, započela je sat vremena ranije nego inače, kada su svi fit entuzijasti stajali u redu prije 8 sati jer je počinjala Polleo jutarnja akcija na sve tenisice i satove. Prijepodne je prošlo u nagradnim igrama, akcijskim cijenama, vrtoglavim popustima i ljetnim hitovima koje je puštao DJ IC dok je zabavni program pod voditeljskom palicom Maria Valentića, na kojemu su nastupili brojni izvođači poput Petra Brune Basića, Chikaz, Jacobina Arte Capoeire, Street Brothersa i plesnog centra K2K bio rezerviran za poslijepodne.

Atmosferu je tada dodatno zagrijala Lana Jurčević koja je kratkim aukustičnim koncertom pripremila publiku za udarac dana – napad Mirze Džombe na Zid loših navika. Uz ritmove legendarne We will rock you, poput nindže s petog kata spustio se lav Mislav koji je Džombi donio rukometnu loptu. Mirza Džomba je potom razornom ljevicom uništio Zid loših navika te tako službeno otvorio vrata nove poslovnice.

Mario Valentić, ambasador Polleo Sporta osvrnuo se na uspjeh koji je ovaj brend polučio zadnjih godina: „Da biste stvarno pomicali granice i bili uspješni u onome što radite, trebate svaki put biti još inovativniji i kreativniji. Mnogi tu podbace nakon nekog vremena, ali ne i Polleo. Srastao sam s ovim brendom jer osim što zagovara dobar cilj, a pritom mislim na aktivan način života bez obzira čime se u životu bavite, pokušava kvalitetan sportski život približiti svima i to na potpuno drugačiji i zabavan način.“

Dolazak brojnih poznatih lica iz javnog života poput Dražena Turine Šajete, Maria Lipovščeka Battifiace, Alena Liverića, Elene Zdjelar te mnogih drugih potvrđuje kako je biti dio Polleo zajednice postao sinonim za kvalitetan i zdrav život.