Podijeli

Crna ovca, kultni festival janjetine, individualizma, kreativnosti, otočne baštine, popularne kulture i sporta, ove se godine vraća u Bašku na otok Krk s nikad bogatijim programom. Od 18. do 20. svibnja očekuje vas uzbudljiv proljetni vikend koji će svim vašim čulima ponuditi užitak, umu odmor, a tijelu relaksaciju.

Ono što se mnogi pitaju jest kakvo će biti vrijeme, a baš to je u zanimljivoj videu pojasnila poznata meteorologinja Dunja Mazzocco Drvar.

Crna ovca vas poziva na aktivan odmor uz trodnevni trekking & trail kamp, Ovčarski planinarski pohod, biciklijadu i promatranje tradicionalne jedriličarske regate u baščanskom zaljevu.

Zatim se zabavite uz okuse i mirise mlade janjetine, guštajte u ukusnoj baščanskoj janjetini i dobrom vinu, zabavite se uz kuharski višeboj, ali ne propustite ni prezentaciju šišanja ovaca i kulturne i umjetničke baštine Baške, upoznajte krčke knezove ili pogledajte promenadnu vožnju paklenih motorista.

Uživajte u sjajnoj izložbi likovnih radova, skulpturama od slame na street artu, kazališnoj predstavi i kontroverznom predavanju poznatog domaćeg znanstvenika. I za kraj doživite najluđi i najcrnji noćni provod uz vodeće hrvatske rock bendove koji će vas rasplesati na baškoj Paladi!

Više informacija potražite na službenoj web stranici!