Naslovnicaa Lifestyle Pokupi nagradu Vodimo vas u Cinestar: Leatherface – Početak

Vodimo vas u Cinestar: Leatherface – Početak

Priča prati teenagera Leatherfacea koji bježi iz ludnice s još trojicom zatvorenika, koji su oteli mladu medicinsku sestru i vode je na putovanje iz pakla.

Podijeli
DSC_7878.NEF

Niskobudžetni horor film “The Texas Chain Saw Massacre” je 1974. godine šokirao svijet. Priča o skupini prijatelja koje na putovanju zarobljava, muči i u konačnici ubija monstruozna obitelj kanibala na čelu sa strašnim Leatherfaceom, bio je prvi film takve vrste koji je pomaknuo granice ukusa i straha. Njegova važnost za žanr je bila tolika da je više od četiri desetljeća kasnije bio nadaleko smatran jednim od najvećih i najkontroverznijih horor filmova i veliki utjecaj koji je inspirirao čitavu generaciju redatelja. Sada je došao trenutak da se ispriča priča o jednom od kultnih zlih likova u povijesti kinematografije.

U ovom filmu koji prethodi radnji filma “The Texas Chain Saw Massacre”, mladu medicinsku sestru otimaju četiri nasilna tinejdžera koji su pobjegli iz psihijatrijske ustanove i vode je na put iz pakla. Jedan od njih je osuđen na život prepun tragedija i strahota koje će mu uništiti zdrav razum i pretvoriti ga u čudovište po imenu LEATHERFACE, a progoni ga poremećeni predstavnik zakona željan osvete.

Film su režirali Alexandre Bustillo i Julien Maury, a u glavnim ulogama su Lili Taylor koja je preuzela ulogu majke mladog Leatherfacea, Stephen Dorff u ulozi ludog policajca, Jessica Madsen, James Bloor, Sam Strike i Sam Coleman su u ulogama ludih zatvorenika bolnice dok je uloga medicinske sestre koja se bori protiv luđaka dospjela Vanessi Grasse.

Zvuči zanimljivo? Neke od vas vodimo u riječki Cinestar na ovaj film.

Update: Ulaznice su osvojili Dragana Mikić i Domagoj Poljančić. Ugodnu zabavu!