Naslovnicaa Lifestyle Pokupi nagradu Vodimo vas u Cinestar: Chips

Vodimo vas u Cinestar: Chips

Podijeli

Dax Shepard (“Hit & Run,” TV’s “Parenthood”) i Michael Peña (“Ant-Man”) glume u akcijskoj komediji koju je režirao Shepard na temelju vlastitog scenarija.

Jon Baker (Shepard) i Frank “Ponch” Poncherello (Peña) upravo su se pridružili Kalifornijskoj cestovnoj patroli (CHP) u Los Angelesu, ali iz posve različitih razloga. Baker je bivši profesionalni vozač motora koji pokušava ponovno dovesti u red svoj brak i svoj život. Poncherello je arogantni tajni FBI agent koji istražuje višemilijunsku pljačku koja bi mogla biti organizirana iznutra – unutar CHP-a.

Neiskusni novajlija i otvrdnuli okorjeli profesionalac se udružuju, no češće se sukobljavaju nego što uspijevaju uspješno funkcionirati pa im baš i nije lako biti partnerima. No, s Bakerovom jedinstvenom vještinom vožnje motora i Ponchovim iskustvom možda bi i moglo upaliti… ako prije ne izlude jedan drugoga.

U filmu “Chips” također glume Rosa Salazar (“Insurgent”), Adam Brody (“Think Like a Man Too”), Kristen Bell (“Bad Moms”) i Vincent D’Onofrio (“Jurassic World”).

Ulaznice su osvojile Sandra Matković i Lučana Juretić. Ugodnu zabavu!