Podijeli

S više od 80 milijuna prodanih albuma, Andrea Bocelli se vraća u kina kako u glavnoj ulozi ovog jedinstvenog spektakla na ledu gdje su opera, pop glazba, umjetničko klizanje i moda ujedinjeni za ovu predstavu koja oduzima dah, a koja je producirana i snimljena u prekrasnoj Areni Di Verona u Italiji.

Izvedba je klizanja na ledu sa spojem elemenata burleske i pantomime. Osim Damiana Michieletta na stvaraju ovog spektakla su sudjelovali olimpijski i svjetski prvaci EVGENY PLUSHENKO, STÉPHANE LAMBIEL & SHIZUKA ARAKAWA.

Zanimljivo je da su Marco Balich dobitnik Emmyja i kreativni direktor Rio Olimpijskih igara 2016, a Damiano Michieletto je dobitnik nagrada Oliviera i Cavalleria rusticana Pagliacci u Royal Opera Houseu.

Ulaznice za ovaj jedinstveni spektakl možete kupiti online http://www.blitz-cinestar.hr/spektakli/intimissimi-on-ice/5000 ili na blagajni kina.

A sretne dobitnice koje su osvojile po 1 besplatnu kartu za večerašnji spektakl u riječkom CineStaru u 20.00 sati su Koraljka Kos i Valnea Pavia !

Čestitamoo