Naslovnicaa Lifestyle “Physical fitness is the first requisite of happiness”

“Physical fitness is the first requisite of happiness”

Podijeli

 

I zato za fenomenalni izgled, apsolutno zdravlje i oslobađanje od stresa poslušajte što kažu polaznice nekih od brojnih programa iz ponude Pilates studija Energy Fit i osjećajte se pozvanima:

MAJA
BODY FIT BY JENNY treniram od 9. mjeseca prošle godine i jako sam zadovoljna postignutim rezultatima. Učvrstila sam i izdefinirala sve mišiće na tijelu, a najviše sam zadovoljna stražnjicom. Općenito se osjećam puno bolje, hodam uspravnije i imam više energije. Htjela bih još naglasiti da BODY FIT nije onaj tip treninga koji vam nakon nekog vremena dosadi zahvaljujući našoj trenerici Jenny 🙂 koja nas svaki put iznenadi nečim novim i prenosi svoj entuzijazam, volju i ljubav prema vježbanju na nas.

DUNJA
Uvijek bi trebalo učiniti nešto za sebe, tako je pilates vrlo važan za moju kvalitetu života. Individualni treninzi kod Jenny u Studiju Energy Fit puno mi znače i nakon njih osjećam se odlično, a čini mi se da i bolje izgledam 🙂 . Volim njenu metodu rada i sve vježbe, ali ipak najdraže su mi „high hills“ ili „visoke pete“ jer upravo zahvaljujući njima mogu skakutati u visokim petama cijeli dan, u kojima sam ponekad mogla biti samo par sati na nogama. Zašto sam odabrala individualne treninge? Pa zato jer tada radimo zajedno i prema mojim potrebama, a i nema švercanja u grupi. Ponekad na individualni trening idem jednom, ako uspijem vremenski i financijski, onda i dva puta tjedno i to je apsolutno najbolje što mogu napraviti za sebe, svoju kondiciju, pa i izgled.

Dobro došli!

Aerobic i pilates studio Energy
Ružićeva 18a, Rijeka
051/372-329
099/560-65-21
Energy Fit možete lajkati i na Facebooku
www.energyfit.hr