Naslovnicaa Lifestyle One Piece Puzzle vam ima nešto za reći i podijeliti nešto karata

One Piece Puzzle vam ima nešto za reći i podijeliti nešto karata

Podijeli

Suradnja Good Vibrationsa i Subsonic Eventsa urodila je promocijom novog albuma ekscentričnih shock rockera One Piece Puzzle u Vintageu u srijedu, 26. travnja. Ovim nepredvidivim Riječanima na njihovoj gala svečanosti pridružit će se Dosh Lee i slovenski Captain Morgan’s Revenge. Karte po pretprodajnoj cijeni od 35 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu, na dan će koštati 45 kuna.

Prenosimo njihov proglas u potpunosti:

„Dame i gospodo!
Nakon mnogo godina mukotrpnog rada, pažljivog odabira pjesama i trostrukog razmišljanja One Piece Puzzle je spreman svijetu objaviti svoj treći svjetski poredak, vjesnika proljeća, album godine – 3. Album “3” OPP-u predstavlja poseban broj! 3. album, 3. postava i 3. hrvatski ustanak. Album otvara uvijek aktualna “Politika”, preko “Magova marketinga”; koji nam dočaravaju sranja koja nam na pladnju serviraju televizija, novine i internet, “Mama i tata” vješto prikazuju dubioze u koje nas uvlači nezaposlenost, “Zguza u guzu” potiče strasti i tjelesne sokove, a “Molim se bogu” iskazuje našu vječnu težnju za konačnim osvajanjem Porina ili Grammyja.
OPP premjerno predstavlja album u Vintage Industrial Baru!
Dođite prvi i svjedočite rađanju novog remek djela i veselite se s nama!!

Zguzno,
Vaš One Piece Puzzle!“

OPP vas i nagrađuje s upadom na koncert pa zainteresirane molimo da nam se najkasnije do utorka 25.4 do 12h na mail redakcija@teklic.hr jave sa slijedećim podacima:
– Ime i Prezime
– Mail adresa
– Kontakt mobitel

Dobitnica dvije karte za koncert je Daria Marušić!! Čestitamo Daria, info stiže mailom!