Naslovnicaa Lifestyle Hrana za bolji seks!

Hrana za bolji seks!

Brzo u šoping! ;) Vrijeme je da nabavite hranu za bolji seks!

450
Podijeli

Želite li začiniti seksualni život, za to ne postoji bolji način od hrane!

Romantična večera može biti još učinkovitija, ako će sastojci utjecati na kasniju izvedbu u spavaćoj sobi.
Isprintajte ovaj popis i brzo u kupovinu!  ;)

Avokado
Zbog svoga oblika, avokado podsjeća na muške testise, no to nije njihova jedina prednost. Iznimno su dobri za Vaše srce i arterije, a sve što pomaže srcu da jače kuca i pumpa krv na sva ključna mjesta, dobro je i za Vaš seksualni život. Muškarci koji pate od srčanih bolesti često pate od erektilne disfunkcije.

Bademi
Bademi su krivi za uzburkavanje strasti, izvrstan su seksualni stimulans i pomažu kod problema s plodnosti. Slobodno navalite na ove grickalice koje se preporučaju za seksualno zdravlje i reprodukciju.

Jagode
Već i sam pogled na jagode pobuđuje Vašu maštu, a za to postoji razlog. Crvena boja uzburkava strasti, što su dokazale brojne studije. Osim toga, jagode pomažu kod smanjenog broja spermija i ženskih ginekoloških problema vezanih uz rađanje. Što je najbolje, možete ih poslužiti u krevetu, zajedno s čokoladom…

Morska hrana
Kamenice su poznati afrodizijak, no nisu jedina morska hrana koja se preporuča. Dapače, sva hrana bogata Omegom 3, ima blagotvoran učinak na srce, što smo prethodno objasnili.

Rukola
Jedete li mnogo rukole, nemojte se čuditi ako ste često uzbuđeni. Stručnjaci se kunu u učinak ove biljke koja je puna minerala i ima značajna antioksidativna svojstva.

Smokve
Imate li problema s plodnosti, bacite se na smokve. One su također izvrstan afrodizijak i vrlo, vrlo zdrava namirnica!

Citrusi
Svi članovi ove porodice bogati su antioksidansi, prepuni vitamina C, koji su ključni za reproduktivno zdravlje muškaraca.