Naslovnicaa Lifestyle Fotogalerija Indijci obožavaju Sheriff & Cherry!

Indijci obožavaju Sheriff & Cherry!

Podijeli

Najnoviju kolekciju Sheriff & Cherry sunčanih naočala premijerno su isprobali Indijci. Šarolika paleta čiji dizajn potpisuje Mauro Massarotto savršeno se uklopila u osebujni outfit stanovnika daleke i egzotične Indije.

Mauro Massarotto, modni dizajner i vizionar koji je hrvatskoj publici najpoznatiji po tome što je prije nekoliko godina napravio totalni boom oživjevši legendarne Startarsice, a potom pokrenuvši vlastitu marku Sheriff & Cherry naočala u suradnji s domaćim proizvođačem naočala Ghetaldusom, opet nas oduševljava.

Sheriff & Cherry naočale su retro, pomaknute i što je najvažnije pristupačne. Iako su ručno rađene, cjenovno su prihvatljive, a u najnovijoj kolekciji dolaze u raznim modelima i bojama; zelenoj, tamno sivoj boji, sa ili bez zrcalnog efekta, s kompletnom i najvišom UV zaštitom (UV400).

Modeli iz ljetne kolekcija 2012 Sheriff & Cherry kreće se od 350 do 440 kuna, ovisno o modelu, a osim osim što su dostupni u Grčkoj, Njemačkoj, Španjolskoj i Danskoj, u Hrvatskoj se mogu kupiti u Rovinju u Sheriffu, te u Zagrebu u optici Beljan u Radićevoj, u Prostoru u Mesničkoj i Roba store u Preradovevoj ulici.

Mauro Massarotto upravo privodi kraju još jednu suradnju s Ghetaldusom o kojoj ćemo vas pravovremeno obavijestiti.

Tekliću je fotografije netom pristigle iz Indije koje su ovjekovječili uspješni i na svjetskoj razini etablirani fotografi Mark Vassallo i Kane Skennar, ustupio dizajner Mauro Massarotto.

Tekst preuzet s tportala/MODA KOMODA http://modakomoda.tportal.hr/inspiracija/185825/Indijci-obozavaju-Sheriff-Cherry-naocale.html

[nggallery id=98]