Podijeli

Prva će nas ukusna proljetna namirnica oduševiti već ove subote, 22. travnja 2017. od 11 h, kada će crikvenički Trg Stjepana Radića nakratko postati velika i mirišljava kuhinja.

Što će se kuhati i zašto je centar Crikvenice nezaobilazna postaja u subotu?

U velikoj će se tavi pripremati slasna Fritaja od šparoga, a recept za savršenu kombinaciju okusa glasi: 30-ak kg šparoga, 1000 jaja, maslinovo ulje, mladi luk, pršut i slanina. Vjerujemo da će majstori kuhinje i ove godine ubaciti poneki tajni sastojak, kako bi crikvenička fritaja imala poseban i bogatiji okus, a pripremit će ukupno oko 300 porcija ovoga ukusnog jela.

Naravno, da bi doživljaj bio potpun, dodat će se i glazbeni začin, a za veselu i ugodnu atmosferu i osmijeh na licu posjetitelja pobrinut će se tamburaški sastav “Mistral”. Zabavni će program potrajati sve do poslijepodnevnih sati.

Čisti morski zrak, opuštanje na proljetnom suncu, ukusna fritaja od šparuga i veselo društvo recept su za opušten i ugodan vikend u Crikvenici.

Crikvenica_Fritaja od sparoga 4