Podijeli

Nakon promocije knjige Armati u Zagrebu i Splitu, autorice su došle kući, u svoju Opatiju koja kao da živi za njihove knjige. Dvorana je bila gotovo premala da primi sve zainteresirane prijatelje i poštivatelje, željne susretna s autoricama i njihovom novom knjigom koja budi veliku pažnju čitatelja. Činjenica je da su ovom su izvrsnom i nadahnjujućom knjigom otišle korak dalje u literarnom i žanrovskom smislu. Armati je slojevita, intrigantna i inspirativna knjiga koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim, proniknut će su sve spore naše duše, u sva naša traganja i ujedno potaknuti naše vlastite vrijednosti, ali i podariti pogled u budućnost. lari mari

Ljubav, sreća i pozitivna energija vladale su jučer prepunom kavanom opatijskog hotela Continental. Inspirativan roman koji govori o potrazi za životnim pozivom predstavila je urednica Mozaik knjige Aleksandra Stella Škec i moderatorica Alis Marić, pokretačica i vlasnica najčitanijeg bloga „Čitaj knjigu“. Voditeljica ove tople i bajkovite promocije, koja je prerasla u pravu proslavu, bila je Iva Pavletić Crnić, a najveći opatijski događaj glazbeno su uveličale izvrsne duo The Blondes.

blondes

Dogradonačelnik Fernando Krigin i ovaj je put naglasio kako su Larissa i Marieta ponos Opatije. Književnice i terapeutkinje od kojih vrijedi učiti i koje su nadahnuće budućim generacijama. Istaknuo je i da ga roman Armati nadahnjuje i motivira za njegov životni poziv.

lari mari promocija

Posve novi književni opus, proza koja liječi osvojila je cijelu Hrvatsku, a roman Armati za dva je mjeseca postao književni hit koji ne silazi s ljestvica najprodavanijih i najčitanijih romana. Za prvi roman Bez ljubavi i mržnje dobile su Kiklopa za najbolji debitantski roman 2014.godine, a nakon druge književne uspješnice Zlatni Mjesec oba su im romana uvrštena u stalni postav Britanske kraljevske knjižnice. Suvišno je pomisliti da i Armati neće krenuti tim putem. lari mari

Larí Marí u svojim su vjernim čitateljima i ovaj put, svojom novom knjigom, potaknule duboke osjećaje. Iznjedrile su temu koja zanima sve generacije, jer traženje životnog poziva na neki je način vječna tema i pitanje svih nas. Ako na njega pronađemo odgovor, onda on trajno nadahnjuje naš život i vodi nas pravim putem. Upravo to je razlog zašto je roman Armati toliko tražen. Uspješan književno – terapeutski dvojac Larí Marí osim što piše svoje knjige, spomenimo da je u pripremi već i četvrta, proslavio je 25 godina terapeutskog rada te 20 godina od osnutka vlastite poznate opatijske ordinacije Entera Clinic, a njihovi brojni vjerni i zadovoljni klijenti sada su tu i u ulozi čitatelja njihovih knjiga.