Naslovnicaa Kultura Festival MTV SummerBlast i Poreč glavne zvijezde ekskluzivne svjetske emisije

Festival MTV SummerBlast i Poreč glavne zvijezde ekskluzivne svjetske emisije

Najljepši kadrovi istarskog bisera Poreča te najatraktivniji i najemotivniji trenuci premijernog izdanja festivala MTV SummerBlast obići će cijeli svijet!

Podijeli

Ekskluzivna emisija MTV SummerBlast 2016 prikazuje atmosferu festivala koji je prošle godine u dva dana trajanja okupio više od deset tisuća posjetitelja iz dvadesetak zemalja. Tijekom narednih mjeseci imat će svjetsku premijeru na svim MTV kanalima diljem svijeta, pa tako i na MTV Europe, MTV UK i MTV Adria televizijskim kanalima čija dnevna gledanost prelazi impresivnih 250 milijuna ljudi, a bit će emitirana više od 500 puta.

Priliku da prvi vide ekskluzivnu emisiju MTV SummerBlast 2016 nedavno su imali obožavatelji festivala, a na pretpremijeru koja je održana u kinu Poreč stigla je i zamjenica gradonačelnika Poreča Nadia Štifanić Dobrilović koja je tom prilikom istaknula pozitivan utjecaj festivala na grad Poreč.

Oliver Heldens

„Prošlu je godinu Poreč proživio punim plućima – ugostili smo brojne manifestacije za sve generacije, ali kad se krajem osmog mjeseca na Peškeri pojavila mega pozornica festivala MTV SummerbBast, znali smo da nas čeka nešto spektakularno i dotad neviđeno u našem gradu. Zato hvala organizatorima koji su prepoznali potencijal Poreča, koji može ugostiti više od 100 tisuća posjetitelja, ima odličnu poziciju zahvaljujući kojoj je nadohvat brojim europskim zemljama i prepoznat je kao jedna od najatraktivnijih destinacija na Jadranu zbog čistog plavog mora, prekrasnih plaža i povijesne jezgre grada“, izjavila je zamjenica gradonačelnika Poreča Nadia Štifanić Dobrilović.

Impresivna mega 3D pozornica na bajkovitoj plaži, očaravajuća kulisa povijesnog grada, kvalitetan smještaj i blizina svih važnijih lokacija čine Poreč idealnom destinacijom za održavanje ovakvog festivala i nudi odlične predispozicije za daljnji razvitak velikih događanja.

MTV Summerblast 2016_nikogoga

„Poreč se u posljednjih nekoliko godina pozicionirao kao destinacija koja je prepoznala pozitivan utjecaj u organizaciji velikih događanja i festivala koji su ujedno i odličan način da se privuče mlađa publika, a to je jedan od naših ciljeva. Posljednje dvije godine Poreč bilježi rekordne rezultate, a s više od 3.1 milijun noćenja u 2016. godini proglašen je najuspješnijom ljetnom turističkom destinacijom. Pozdravljamo napore organizatora i veselimo se što ćemo još jednom ugostiti najpoznatije svjetske izvođače“, izjavio je direktor ureda Turističke zajednice grada Poreča Nenad Velenik.

Poreč će ovog ljeta zaista disati punim plućima zahvaljujući i festivalu Poreč Open Air koji će na brojnim gradskim lokacijama Porečanima i turistima ponuditi više od 100 događanja različitog karaktera. Cilj ovog festivala života je glazbenim, kulturnim i uličnim događanjima dodatno obogatiti ponudu grada, a festival MTV SummerBlast uvest će Poreč u spektakularnu zavšnicu ljetne sezone.

Duke Dumont

„Cilj Valamara nije samo raditi sjajne hotele i ljetovališta, već i sudjelovati u razvoju vrhunskih destinacija koje bez pravih manifestacija ne mogu funkcionirati. Festivali Poreč Open Air i MTV SummerBlast najbolje su što posjetitelji mogu doživjeti ovo ljeto u Poreču i zadovoljstvo nam je što smo i ove godine dio priče kao jedan od partnera“,izjavio je Ivica Vrkić, direktor sektora marketinga u Valamar Rivieri.

MTV Summerblast 2016_Afrojack_07_JulienDuval

Da podsjetimo, prva najavljena imena koja će 25. i 26. kolovoza 2017. izaći na veliku ljetnu pozornicu na porečkoj Peškerisu Dimitri Vegas & Like Mike, Oliver Heldens, Duke Dumont, R3wire & Varski te Tinie Tempah koji za posjetitelje sprema ekskluzivni nastup uživo, a već za iduću srijedu organizatori najavljuju nova glazbena pojačanja.

U prodaji se nalazi ograničena količina tzv. earlybird dvodnevnih festivalskih ulaznica koje će se moći kupiti po cijeni od 399 kuna. Spomenute ulaznice moći će se osigurati putem službenih stranicawww.mtvsummerblast.comte na prodajnim mjestima Ticketshopa i Eventima.

Tinie Tempah

Više informacija dostupno je i na internetskoj stranici www.mtvsummerblast.com te na službenoj Facebook stranici festivala te Instagram profilu.

Dimitri Vegas & Like Mike

O KANALU MTV

Prva glazbena televizija lansirana 1. kolovoza 1981. godine, revolucionirala je i glazbu i televiziju. U vlasništvu Viacom Media Networks, sa sjedištem u New York Cityju, tijekom osamdesetih i devedesetih godina 20-tog stoljeća razvio je popularnost potpuno novim načinom uživanja u glazbi, razbijanjem predrasuda i barijera u glazbi te omogućavanjem umjetnicima da se predstavljaju bez cenzure. Prepoznat kao vodeća svjetska glazbena platforma s više od 500 milijuna pregleda tjedno, dostupan je u oko 400 milijuna domova u 166 zemlje. MTV je prisutan u Europi, Sjevernoj Americi ali i u zemljama Latinske Amerike, Srednjeg Istoka, Sjeverne Afrike, Azije i Pacifika, a neki od najpopularnijih kanala su MTV, MTV Hits, MTV Europe i MTV Live. MTV brend jedan je od popularnijih u svijetu a logo MTV najprepoznatljiviji je logotip na globalnoj razini.