Četvrtak, 26.04.2012

RHCP tribute bend

4. svibnja 2012. u Stereo Dvorani održat će se koncert na kojemu će nastupiti Chimily’s, najkvalitetniji Red Hot Chili Peppers cover bend.

Turneja kojom RHCP promoviraju svoj deseti studijski album “I’m with You” službeno je počela u rujnu koncertom u glavnom gradu Kolumbije, a dana 29.kolovoza 2012.očekujemo muzičku poslasticu u Zagrebu. Kako bi vam olakšali iščekivanje velikog spektakla, dana 4. svibnja 2012. u Stereo Dvorani  održat će se koncert na kojemu će nastupiti Chimily’snajkvalitetniji Red Hot Chili Peppers cover bend.

 
Nikola Marjanović, pjevač, inače je u postavi banda “Sane” vokal i gitara te u postavi banda “Radio Luxemburg ” vokal. Thomas Balažje bubnjar u rock-grupama “Divlje jagode” i “Sane”. Prije toga je svirao s Majkama i Anesthesiom. Uz Chimilyse stalan je član i zagrebačkih Cry Babiesa. Gitara pripada Zoranu Drliću koji je dugogodišnji hodočasnik vježbaonica, uvijek u potrazi za nekim novim „gigom“, ljubitelj i sakupljač svih vrsta glazbala. Basist je Nikola Mustapić koji stiče slavu svirajući u bendovima Auswinkl i Plan 9 iz Svemira, a osim toga je i šef voznog parka benda, kao i neiscrpna glazbena enciklopedija na nogama. Uz uvijek  besprijekornu svirku grupe Chimily’s kako uz stare tako i uz najnovije hitove pripremite se na vrijeme za  veliki dolazak istinskih legendi rock-funka. Jedino na što vas moramo upozoriti da požurite s kupovinom ulaznica budući da su koncerti grupe Chimily’s uvijek puni! Zato nabavite svoje ulaznice što prije po cijeni od 40 kuna u Tunelu ili Dallas Music Shopu.

 

Tagovi

, ,

Slični članci
Sviđa ti se članak? Podijeli ga...

Odgovori