Naslovnicaa Izdvojeno Osvojite čaj iWKAN !

Osvojite čaj iWKAN !

Podijeli
ACZ - Akademski centar zdravlja

 ACZ - AkademskiCentarZdravlja

Jeste li znali da je ACZ – AkademskiCentarZdravlja s riječke Kantride broj 1. hrvatski nutricionistički centar i naša vodeća klinika za mršavljenje?

Osnivač i voditelj ovog centra je poznati riječki internist – kardiolog dr. Alen Ružić, čija je životna priča obišla svijet i već postala urbana legenda. Pretio od ranog djetinjstva (teži od učiteljice u prvom razredu koji je pohađao u OŠ „Dolac“) i razočaran u bezbrojne neuspješne pokušaje mršavljenja, dr. Ružić je sa željom da riješi svoj problem upisao studij medicine te nakon njega nastavio dodatnu edukaciju u vodećim svjetskim centrima za mršavljenje. Stečena je znanja najprije testirao na sebi i prije više od 10 godina s maksimalnih 186 kg, smršavio 90 kg, a onda nastavio pomagati drugima.

 ACZ - AkademskiCentarZdravlja

Danas je dr. Ružić liječnik u KBC-u Rijeka, nositelj predmeta „Klinička prehrana i dijetoterapija“ na Medicinskom fakultetu i zasigurno jedan od vodećih svjetskih eksperata za područje prehrane i zdravog mršavljenja.

Škola mršavljenja

U sklopu ACZ-a možete dobiti sve usluge iz područja suvremenog nutricionizma. Među njima je svakako najpopularnija Škola mršavljenja koja traje 6 tjedana, a čije je iznimne rezultate prof. Ružić sa suradnicima već prezentirao na nizu vodećih međunarodnih znanstvenih konferencija. Posebno zanimljivom nam se čini izuzetna akcija u kojoj se na prijave i uplate za siječanjski ciklus Škole mršavljenja izvršene do 31. 12. 2013. ostvaruje čak 50 % popusta.

Čaj iWKAN

Globalnu popularnost postigao je i poseban proizvod ACZ-a, funkcionalni čaj iWKAN – 100 % prirodni metabolički integrator i supresor gladi. Sastavljen prema najboljim suvremenim fitoterapijskim znanjima i iskustvu dr. Ružića, ovaj čaj uz koji dobivate i njegovu besplatnu dijetu može nabaviti osobno u ACZ-u, naručiti telefonom ili jednostavnom i brzom narudžbom na web-stranici.

ACZ - Akademski centar zdravlja

Za svaki savjet, pomoć ili dodatne informacije o uslugama i proizvodima, Akademski Centar Zdravlja možete posjetiti na adresi Vere Bratonje 28 (Kantrida, ex „Foto Žorž), te pored istaknute web-stranice i e-maila info@kardioteka.hr kontaktirati telefonom na 051 261-343.

NAGRADNA IGRA

Teklić i ACZ – AkademskiCentarZdravlja poklanjaju vam 2 čaja iWKAN – 100 % prirodni metabolički integrator i supresor gladi. Sve što trebate učiniti jest ispuniti polja ispod i odgovoriti na nagradno pitanje. Izvlačimo u petak 15.11. kada će dobitnici biti objavljeni.
Sretno svima!