Najmanje 13 ubijenih u noćnom klubu u Kaliforniji!

35

Najmanje 13 osoba ubijeno je u pucnjavi u noćnom klubu u mjestu Thousand Oaksu u Kaliforniji, udaljenome 64 kilometara od Los Angelesa.

Među poginulima u masakru u klubu Borderline Bar & Grill sinoć oko 23.20 je i napadač, koji je na plesni podij najprije bacio dimnu bombu, a potom otvorio vatru.  Pretpostavlja se da se napadač ubio. Zamjenik šefa policije Ron Helus, koji je u pratnji još jednog policajca prvi stigao na mjesto pucnjave, ustrijeljen je s nekoliko rafala.

Očevici su napadača opisali kao mladog muškarca s Bliskog istoka, koji je bio odjeven u crno i imao bradu. Prvo je pucao u zaštitara, a potom krenuo pucati po gostima kluba. Nastao je kaos, ljudi su u panici počeli bježati, neki su se uspjeli spasiti i potražiti pomoć na obližnjoj benzinskoj postaji.

Prema opisima očevidaca, riječ je o muškarcu sa Bliskoga istoka u ranim 20-im godinama. Bio je odjeven u crno i ima bradu. Čim je izbila pucnjava, mnogi su gosti kluba potražili pomoć na obližnjoj benzinskoj postaji. Inače, Borderline je klub s najvećim plesnim podijem, a u srijedu navečer na programu je bila studentska noć country glazbe.