Naslovnicaa Događanja Održan prvi casting za Izbor Kraljice Sjevernog Jadrana

Održan prvi casting za Izbor Kraljice Sjevernog Jadrana

Podijeli

Izbor Kraljice Sjevernog Jadrana jedan je od nekoliko regionalnih izbora, u čijem se finalu biraju po 3 djevojke iz svakog dijela Hrvatske koje će se predstaviti na velikom finalu za Kraljicu Hrvatske, a pobjednica se zatim natječe za Kraljicu Svijeta.
Svi koji imaju veze s modom, znaju za izbor Kraljice Hrvatske, no valja podsjetiti – to je jedan od najstarijih i najprestižnijih izbora na ovim područjima uopće. U Hrvatskoj se održava od 1994. godine, a izbor za Kraljicu Svijeta utemeljen je još davne 1988. Danijela Mihalić, do danas je jedina Hrvatica koja je ponijela titulu Kraljice Svijeta.

Pripreme za 4. svibanj već su počele, a mladi ambiciozni tim sa slike daje sve od sebe kako bi ovaj izbor djevojkama ostao u što ljepšem sjećanju. Na slici s lijeva na desno vidimo: Ivonu Vranaričić, Roberta Jotanovića, Anu Ćorić, Ivu Frankić, Dalibora Špehara te Majdu Kolak (drž. licence za Izbor Kraljice Sjevernog Jadrana). Dalibor Špehar vlasnik je lounge bara “Divan”, koji je domaćin izbora za 2013. godinu, a sva ostala lica sa slike su poznata modna imena te ujedno svi vlasnici modnih agencija.

“Djevojke će u Opatiji boraviti 3 dana i želimo da im ta 3 dana budu nezaboravna. Nismo mali tim, ima nas pa smo uspješno raspodjelili poslove, tako da svatko ima jednak broj obveza. Također, budući da smo svi vlasnici modnih agencija, bez obzira na naše godine već imamo iskustva u organizaciji revija i evenata, pa nam i dizajneri i sponzori vjeruju da ćemo sve odraditi kako treba i rado se odazivaju na upite. Naravno, još uvijek tražimo zainteresirane pravne i fizičke osobe koje su željne na bilokoji način sudjelovati, te možda imaju i svoju zanimljivu ideju ili viziju. Ukoliko netko sebe prepozna u tome neka se osjeća slobodnim kontaktirati nas za više informacija, kao i za sva dodatna pitanja, a djevojke pozivamo na još jedan casting koji će se održati 19.4.2013. na istom mjestu, dakle u “Divanu”. Moramo napomenuti da je najniža dobna granica 17 godina!” – izjavila je Ivona Vranaričić.

Osim velikog iskustva i odskočne daske, djevojke će na izboru dobiti i mnogo poklona od vrijednih sponzora a u žiriju će biti mnogo zvučnih imena, koja za sad nećemo otkrivati. Pratite nas i dalje, a mi ćemo vas na vrijeme obavještavati o novostima vezanim za izbor. Ono što je za sada najvažnije, jest da je prvi casting odrađen i više no uspješno!

Foto: Ivan Reljac