Tina Vukov stiže u Grad!

Novo mjesto zabave u Rijeci nalazi se na adresi Riva Boduli 7b.

73

U petak 13. travnja u kavani Grad nastupit će poznata riječka pjevačica Tina Vukov.

Ovo će ujedno biti dugo očekivani nastup nakon izbivanja s glazbene scene, a Tina će ovom prilikom nastupiti  u pratnji klavijaturiste. Njene brojne uspjehe i postignuća u glazbenoj karijeri imat ćete prilike poslušati 13. travnja u Gradu. Svi zainteresirani se upućuju broj telefona 0912726163 kako bi svoje mjesto u Gradu mogli rezervirati. U rezervaciju je uključen finger food i piće.

Grad je novo mjesto u Rijeci u kojem vas gotovo svakog vikenda očekuje ugodna svirka popraćena velikim izborom finger food-a kao i kvalitetnih pića. Kroz dosadašnje postojanje kavana je ugostila poznate pjevače i bendove kao što su Damir Kedžo, Zvonimir Radišić, Katja Budimčić Sabljar, Dino Ivelja, Duo Brutalero, Cons Acoustic.. Osim glazbenih svirki, u Gradu se održavaju zanimljive i edukativne prezentacije vina.

Uz večernji vikend program, Grad vas svakog dana očekuje sa svojim zanimljivim izborom marenda i jela općenito, slatkih zalogaja iz poznate slastičarne Kaokakao, kvalitetnog izbora pića i ugodnim ambijentom.

#vidimoseugradu