Naslovnicaa Događanja Koncerti St. Patrick’s Day uz Belfast Food

St. Patrick’s Day uz Belfast Food

Podijeli

I ove godine, ovu subotu, 18.03.2017.u Palachu priređuje se slavlje u čast svetog Patrika na kojem će tradicionalno nastupiti Belfast Food, kultni sastav s područja Irske i Kvarnera. Dečki u kariranim suknjicama će nas ponovo rasplesati tradicionalnim irskim potresuljkama, stegnuti oko srca svojim nježnim baladama i raspjevati poznatim hitovima jer živa svirka je upravo ono što ovi veseli i vrsni instrumentalisti rade najbolje.

2016. godine u mjesecu ožujku, na samu 20. godišnjicu osnutka Belfast Fooda, grupa je izdala album naziva “Očekivanja”, na kojemu se nalaze pjesme, puštene u “eter” u vidu singla, prije samog izdavanja albuma – “Karte na stol”, “Nisam pijan”, “Očekivanja” (sa Zagrebačkog Festivala 2014.), “Pamtim dan”, “Stvarno” (sa Zagrebačkog festivala 2015.) te pjesme koje su izdane kao singli nakon izlaska albuma – “Bio jednom band” i “Oblak” ( sa Zagrebačkog festivala 2017.).

Ukoliko ti ne paše irska muzika, sigurno voliš irsko pivo i viski, planiraš selidbu u Irsku, imaš nekog od rodbine ili prijatelja koji su već tamo, a i nisi znao da je sveti Patrik osim zaštitnika Irske, također zaštitnik Nigerije, inženjera i ljudi koji se boje zmija. Tako da moraš doći!

Vrata se otvaraju u 21h, početak je u 22h, upad 40kn.