Naslovnicaa Događanja Koncerti E.N.I. velikim koncertom obilježavaju 20 godina glazbene karijere

E.N.I. velikim koncertom obilježavaju 20 godina glazbene karijere

Veliki koncert 8. ožujka već tradicionalno ženama grada Rijeke poklanja Gradska organizacija SDP Rijeka

Podijeli

Kvartet kojeg čine Elena Tomeček, Nikolina Tomljanović, Iva Močibob i Ivona Maričić skrenuo je pozornost svojom pojavom 1997. godine na glazbenoj sceni. Stasale iz legendarnih riječkih Putokaza, E.N.I. su bile osvježenje na hrvatskoj estradi, a pjesama “Probudi me”, s kojom su nastupile na Eurovisionu u Dublinu, značila je sjajan početak jedne glazbene karijere.

Diskografski i dalje aktivne, E.N.I. redovito objavljuju nove singlove. Upravo povodom velikog jubileja, 20 godina benda, E.N.I. predstavljaju još jedan novi singl. Riječ je o vedroj i optimističnoj pop pjesmi “To je moj dan” koju je napisao priznati slovenski skladatelj i producent Raay, a prijevod na hrvatski zasluga je Ivone Maričić.

“Ovo je pozitivna pjesma koja govori o radosti novih početaka. Ako odlučimo, svaki dan može biti novi početak, početak nečeg lijepog. Takvom pozitivnošću pripremamo i koncert povodom 20 godina djelovanja na sceni. Uz divnu publiku, zatim uz Putokaze, Šajetu, Nenu Belana & Fiumense, Vavu, En Face i Let 3 koji su na neki način obilježili našu karijeru veselo ćemo proslaviti našu obljetnicu!” – Nikolina Tomljanović

“Raspoloženje novog singla i naše je trenutno raspoloženje, veselimo se našem danu!” – Ivona Maričić

Veliki glazbeni događaj održat će se 8. ožujka u centru Zametu Rijeci.