Podijeli

Ovom prilikom predstavit će se pet bendova finalista, svaki sa svojim specifičnim zvukom i nastupom: alternativci Dno, bend nastao raspadom grupe Cherkezi United, riječka kantautorica Mirna koja svoju glazbu opisuje kao pop-rock s primjesama psihodelije, The Miceks, autorski projekt Alena Kraljića Kralje, legendarnog gitarista Pipsa, umaško-zagrebačka kombinacija Manntra koja polako osvaja inozemno tržište te alter rock bend Scarlet Notes iz Zadra.

Uz finaliste, na RockOff Harteri nastupit će i velika imena domaćeg rocka, Let3, Kojoti i Majke.

„Na taj način povezali smo ne samo dva festivala i dva grada, Zagreb i Rijeku, već i dvije različite generacije glazbenika koje imaju istu misiju. Distorziranih gitara i energije sigurno neće nedostajati!“, poručuju iz direkcije festivala. Program Hartera RockOffa vodit će Ivanka Mazurkijević.

Nakon Rijeke, festival Karlovačko RockOff seli se u Split nakon čega slijede koncerti i završnica festivala u Zagrebu. Uz live nastupe, publika će imati priliku čuti pjesme i na festivalskoj kompilaciji koja će biti objavljena uskoro.

Više o Karlovačko RockOffu pratite na službenim web i facebook stranicama.

I naravno, da ne bi s ovog članka otišli praznih ruku, festivali Karlovačko RockOff i Hartera nagrađuju čitatelje/čitateljice Teklića s četiri besplatne ulaznice na koncert. Wuhuuuu 😀

Imena sretnih dobitnika i dobitnica, koja će se nalaziti na popisu pri ulasku na free koncert su: Tamara Grgurić, Ivana Vrban, Antonela Crvelin i Mia Juričić.

Čestitamo i uživajte ! 🙂