Podijeli

Uvertira u sam festival započinje 25. srpnja nastupom Olega Kireyeva i Pula Jazz Banda. Spomenuti glazbenici će nastupiti u još dva navrata, 1. i 8. kolovoza, a glavne večeri festivala su 13., 14. i 15. kolovoza.

Nakon prošlogodišnjeg prvog festivala na kojem su nastupili međunarodno priznati glazbenici iz svijeta jazz i etno izričaja, drugo po redu izdanje donosi još šareniju paletu umjetnika koji u svoj jazz unose note narodnog izričaja. Tako će se na repertoaru ovogodišnje manifestacije pronaći melodije iz Kine, Izraela, Rusije, Kanade, Sjedinjenih Američkih Država, Srbije, Hrvatske, ali i mnogih drugih zemalja s četiri različita kontinenta.

U hladu stoljetnih borova koji krase gradski vrt Doma Hrvatskih Branitelja, spoj naizgled nespojivih glazbala obogaćen najljepšim vokalima svim će posjetiteljima priuštiti večeri ispunjene kvalitetnim izvedbama koje će zadovoljiti i najzahtjevnije uho, ali i emociju koja obuzima duh i tijelo.

Tri dana za redom strogi centar Pule obuzet će istinski doživljaj u kojem će se ispreplitati specifični zvuci gitare, glasovira, saksofona, trube i drugih instrumenata u kompozicijama jazza, fuzije, latinske glazbe, ali i mnogih drugih specifičnih i prepoznatljivih stilova.
Svaki od tri datuma predstavlja različite glazbenike, a vrhunac festivala je posljednja večer na kojoj će nastupiti svi sudionici.

Dosegnite eleganciju, sklad i kulturu jazza na ljetnom Međunarodnom Pula Jazz Festivalu!

Početak koncerta u 20:00 h.

Ulaznice su dostupne u tri kategorije:
– VIP na terasi za stolovima s najboljim pogledom na pozornicu uz mogućnost korištenja usluga
restorana – 100,00 kn / 14 €
– Parter prva kategorija – sjedeća mjesta ispred pozornice, od prvog do trećeg reda – 70,00 kn / 9 €
– Parter druga kategorija – sjedeća mjesta ispred pozornice, od četvrtog do desetog reda te stajaća
mjesta – 50,00 kn / 7 €

Ulaznice su dostupne online na web stranici festivala, kao i na svim prodajnim mjestima i u sustavu Eventima.