I vi možete pomoći! Dođite na humanitarni koncert “Gradimo bolju budućnost”

32

Studentski zbor Građevinskog fakulteta u Rijeci poziva građane na 6. humanitarni koncert „Gradimo bolju budućnost“.  Koncert se održava u petak 09.studenog 2018., u auli Građevinskog fakulteta u Rijeci (Kampus) s početkom u 18,30 sati. Ulaz je besplatan.

Nakon što su prošle godine uspješno pomogli Domu za nezbrinutu djecu „Ivana Brlić- Mažuranić“ ove godine odlučili su pomoći udruzi Društva za istraživanje i potporu Rijeka („DiP“), koja pomaže djeci sa poteškoćama u razvoju, poremećajima u ponašanju i kroničnim bolestima u obliku radionica i aktivnosti.

Za provedbu svojih aktivnosti (Mentorski program, terapijsko i rekreativno plivanje, likovno kreativne radionice, volontiranje na događanjima itd.) najčešće im nedostaje materijala za provedbu aktivnosti jer nije sve plaćeno iz sredstava koje dobiju kod prijavljivanja projekata, što im je jako važno.

Donacijama prikupljenim na koncertu Udruzi “DiP” osigurat će se materijal za aktivnosti (akrilne boje, boje za drvo, pribor za crtanje, opreme za plivače, baloni, kistovi i sl.), ali i  puno drugog sitnog alata koji im je potreban (kantice za presađivanje cvijeća i biljaka, rukavice za vrt itd.)

Nastupaju Dječji zbor Tratinčice, Djevojački zbor Josip Kaplan, Riječki komorni zbor „Val“, Medea & Mateo Žmak, Glorena, Iva Santini, Vintage Factory

Koncert organizira Studentski zbor Građevinskog fakulteta u Rijeci, a zahvaljuju Studentskom zboru Sveučilišta u Rijeci, Sveučilištu u Rijeci, Građevinskom fakultetu u Rijeci, Udruzi RiRock, Studiografu, te svima koji su pomogli pri organizaciji i ostvarivanju ovog projekta.