Naslovnicaa Događanja Evo što donosi Zimsko lice Platka 2018!

Evo što donosi Zimsko lice Platka 2018!

Posjetili ste ljetnu manifestaciju Sva lica Platka i mislite da ste vidjeli i doživjeli sve? Otkrivamo što donosi Zimsko lice Platka

Podijeli

Stigla je zima, napokon  je pao snijeg i sad je pravo vrijeme da upoznate Zimsko lice Platka u punom ruhu. Gdje još možete skijati s pogledom na more? Dijeli Vas samo pola sata vožnje od te čarolije.

Ukoliko ste pomislili da je skijanje jedina aktivnost na Platku, prevarili ste se…Zimsko lice Platka u subotu, 17. veljače otkrit će mnogo više.

Dnevni program otvara Motusova sportsko kreativna radionica za djecu (+4 god). Prijavite se ispred Malog doma do 10.30 sati te potpuno besplatno Vaši mališani mogu na maštovit način kroz sport, ples i glumu razvijati kreativno razmišljanje, pozitivan stav i samopouzdanje! Za sve ljubitelje bicikli koji su ih odavno spremili u podrumu, vrijeme je da obrišu prašinu i krenu u snježnu MTB snow ride turu šumskim putevima Platka.

Sanjkanje uvijek garantira zabavu za sve uzraste! Donesite sanjke, škovacere, lopate i osvojite prvi SkiGuru sanjkaški kup Platka, jer prvi se uvijek pamte.

Ukoliko ste spremni isprobati nešto potpuno i malo drugačije tu je SKIBIKE! Pitate se što je to? Kombinacija bicikle i skijanja! Zvuči neobično zabavno, ali pomalo opasno? Ne brinite, mala škola skibike-a je pravo mjesto na kojem ćete se zaljubiti u ovaj adrenalinski sport.

Skijaši će tijekom cijele manifestacije imati priliku isprobati Head skije te saznati razne novitete i zanimljivosti o skijaškoj opremi iz prve ruke! Slalom, veleslalom skije, freeride, allround za svakog po guštu.

Zimsko lice Platka u 18 sati počinje sa svojim zagrijavanjem ispred X Bara uz Duo Brutalero, a u 19 sati kreće službeno otvaranje noćnog skijanja uz brojna iznenađenja!

Karta za noćno skijanje za studente Sveučilišta u Rijeci je besplatna!

Detalje programa, satnicu i prijave možete potražiti na web stranici http://platak.hr/zimsko-lice-platka/ i facebook eventu Zimsko lice Platka!

Satnica:

10:30 MTB SNOW RIDE (prijave putem prijavnice na webu ili na licu mjesta u 10 sati_ispred Malog Doma)

11:00 GRUDANJE I IGRE ZA DJECU MOTUS  + 4 g :)  (prijave do 10.30 ispred Malog doma)

13:30 SKI GURU SANJKAŠKI KUP (prijave na dnu trake Radeševo od 13 sati)

14:30 SKIBIKE ŠKOLA (prijave putem prijavnice na webu ili na licu mjesta u 14 sati)

18:00 ZAGRIJAVANJE ZA NOĆNO SKIJANJE – Duo Brutalero X-bar (otvaranje blagajne)

19:00 NOĆNO SKIJANJE

22:00 AFTER SKI PARTY

Počnite se već sada pripremati za proljeće i Vertikalno lice Platka koje će se održati 19. svibnja 2018. Još uvijek stignete doći u formu i osvojiti Trk na Radeševo ili biciklijadu!

Summer edition Sva lica Platka 2018. postaje dvodnevna manifestacije (18.-19.8.) te ćemo uvesti nova lica Platka! Ima još vremena, no ipak rezervirajte vikend za Platak, budite strpljivi jer oduševljenja neće izostati!