Dobre vibre u River Pubu – Studentske karaoke uvod u odličnu zabavu uz Dijagnoze i Ninu Kraljić

33

Dobra zabava u riječkom River Pubu kreće 8. studenog  od 21,30 sati Studentskim karaokama. I u ovoj 4.sezoni vodit će ih riječka pjevačica, voditeljica i dobri duh River Puba – Božidarka Matija Čerina!

Svakog tjedna pobjednik osvaja baksu tekuće hmeljske nagrade, a svi pobjednici večeri nastupit će u velikom finalu koje će se dogoditi početkom lipnja 2019., a u kojem će moći osvojiti vrlo vrijedne nagrade. Pobjednik ovosezonskih karaoka osvojit će ulaznice za utakmicu jednog od najboljih svjetskih nogometnih klubova FC BARCELONE, te cijeli aranžman za dvije osobe koji uključuje put i smještaj!  Posjetitelje River puba čeka i HAPPY HOUR od 22 do 23 sata.

U petak 9. Studenog u River Pubu nastupaju Dijagnoze.
Dijagnoze su osnovane 2017. godine pri Medicinskom fakultetu u Rijeci. Ovaj “doktorski” sastav svojom energijom i entuzijazmom donosi rock ‘n’ roll, ali i obrade popularnih pjesama okupane masnom distorzijom. Sigurni smo da će vas dignuti na noge i zažariti pete do ranih jutarnjih sati uz zvučne melodije stranih i domaćih izvođača. Na njihovoj playlisti naći će se RHCP, The Black Keys, Daft Punk, Britney Spears, Pink, Jinx, Dino Dvornik, Majke, Linkin park, Led Zeppelin…


Bend čine glavni vokal i ritam gitara Ivan Delić, back vokal i bas gitara Jure Šeremet, solo gitara Matija Rubeša, na bubnjevima Jakov Končurat. Ovaj put će im se pridružiti i specijalna gošća, vrhunska vokalistica Dolores Marinić!

U subotu 10. studenog u River Pubu nastupa Nina Kraljić. Ulaz je besplatan.

Nina Kraljić predstavit će nam glazbeno putovanje kroz mističan i ambijental etno world music zvuk sazdan od unikatnih aranžmana, pravu world music poslasticu probranih pjesama filmske glazbe, hrvatskog i svjetskog etna, ambijental, indi, sevdaha, covera svjetskih i hrvatskih skladbi, te vlastitih skladbi sa Nininog novog albuma naziva „Samo“. Nina je u svijetu glazbe već prepoznata kao izvođač koji svaku pjesmu učini posebnom i svojom, a njen glazbeni program nas zaista vodi na “put oko svijeta”.

Nina Kraljić pobjedom u natjecanju The Voice 2015. Hrvatska i službeno je prozvana najljepšim glasom Hrvatske, te od tada niže glazbene uspjehe. Dobitnica je nagrade Porin za najboljeg mladog izvođača 2016. godine, nagrade Music Pub za najbolji ženski vokal, predstavnica je Hrvatske i finalistica Eurosonga 2016. godine u Švedskoj, dobitnica nagrade „Slavenska nada“ na međunarodnom natjecanju u Bjelorusiji 2017. godine. Prepoznata je i u inozemstvu nominacijom MTV Adria EMAs 2017. godine…Pobjednica je festivala u Pitomači 2018. godine sa pjesmom “Oj meglica”.
Surađuje sa mnogim glazbenim imenima kao što su Matija Dedić, Igor Geržina, Jacques Houdek.