Podijeli

Sastojci

1 čajna žličica ekstra djevičanskog maslinovog ulja
1 luk, sjeckani
mljevena govedina
1 pakiranje taco začina
košer soli
Svježe mljeveni crni papar
2/3 isjeckanog meksičkog sira
1/2 usitnjene salate iceberg
1/2 kiselog vrhnja

U srednjoj tavi na srednjoj toplini, zagrijte ulje. Dodajte luk i kuhajte dok ne posmeđi, oko 5 minuta. Dodajte mljeveno meso i taco začin, razbijte meso drvenom žlicom. Začinite solju i paprom i kuhajte dok se govedina ne raskuha, oko 6 minuta. Odvojite masnoću i stavite na stranu.
Pomaknite rajčice tako da su okrenute prema dolje. Izrežite rajčice u šest dijelova,  budite pažljivi da ne odrežete skroz do kraja rajčicu. Pažljivo otvorite razrezane dijelove.
Stavite meso u rajčice, a zatim u svaku svježeg sira, salate i kiselog vrhnja. Poslužite i uživajte.