Podijeli

Sastojci:

500 g krumpira
150 g ribanog Gruyère sira
250 g mljevenog mesa
250 g narezane rajčice
250 g ricotta sir
1 luk
1 loptica mozzarelle
200 g listova špinata
Maslinovo ulje
peršin
paprika
Sol i papar

Recept
Ogulite krumpir i izrežite ga na tanke kriške. Lim za pečenje pospite s Gruyere sirom i dodajte na to narezane kriške krumpire. Dodajte sloj ribanog sira i pecite 30 minuta na 180 ° C.
U tavi popržite luk s malo maslinovog ulja i dodajte mljeveno meso. Zatim dodajte narezane rajčice, peršin, papriku, sol, papar i kuhajte. Sklonite sa strane.
U tavi skuhajte listove špinata s malo češnjaka. Nakon kuhanja, dodajte listove u ricotta sir i pomiješajte.
Rasporedite smjesu na kuhanim krumpirima, a zatim raširite. Zatim dodajte sloj mesa, širite i završite s mozzarellom.
Namjestite i zarolajte smjesu te pecite 10 minuta na 180 ° C.
Pokrijte role s nasjeckanim peršinom i uživajte.