Podijeli

Što vam je potrebno:
12 zdravih keksića
250g rastopljenog maslaca
50g zobi
100g mekanog maslac
100 g tamno smeđeg šećera
100g običnog šećera
Prstohvat soli

2 paketa mliječnog krem namaza
1 paket mascarponea
3 srednja jaja
1 vanilija
Pečene javuke
4 kompaktne, oguljene i nasjeckane jabuke
100 g tamno smeđeg šećera
1 čajna žličica cimeta
75 g grožđica

Priprema:

1. Zagrijte pećnicu na 180 ° C
2. U posudi za pečenje izmješajte jabuke, šećer, cimet, grožđice i pecite 25 minuta. Zatim smanjite na na 160 ° C
3. U blenderu ili multipraktiku, dodajte sve sastojke i miješajte dok sve ne postane meko mrvljive teksture.
4. Obrište multipraktik i dodajte sastojke za preljev, pomiješati da se maslac spoji i dok smjesa ne bude mrvljiva. Pomiješajte zajedno s prstima, ako maslac je još uvijek tvrd.
5. Dodajte sve sastojke za cheesecake punjenje (smijesu) i miješajte do glatke smjese.
6. U kalupu, pritisnite na dno bazu od keksa, a zatim dodajte punjenje od sira. Konačno, dodajte sjeckane jabuke u sloju i zalijte s karamelom iz šećera, preko čega stavite preljev.
7. Pecite 1 sat, zatim izvadite iz pećnice, ostavite da se ohladi najmanje tri sata u hladnjaku.

8. Uživajte !