Naslovnicaa Biznis Zuckerberg najavio velike novosti na Facebooku

Zuckerberg najavio velike novosti na Facebooku

Evo što nas uskoro očekuje na Facebooku…

115
Podijeli

U svojoj najnovijoj obavi na Facebooku, prvi čovjek najpoznatije društvene mreže na svijetu, Mark Zuckerberg, najavio je velike promjene koje uskoro očekuju Facebook. Promjene se odnose na algoritam koji uređuje početnu stranu (News Feed). Točnije, prema Zuckerbergovim riječima, Facebook će u budućnosti davati manji značaj i doseg postovima, fotografijama i video klipovima koje dijele mediji i poslovne organizacije, a prednost će imati sadržaj naših prijatelja na Facebooku.

Uvođenjem ovih promjena, Facebook je jednim dijelom i odgovorio na kritike korisnika koje je tripo tijekom cijele prošle godine, a koje su se odnosile na širenje dezinformacija.

„Izgradili smo Facebook kako bismo se povezali sa ljudima koji su nam važni. Zbog toga smo uvijek prijatelje i rodbinu stavljali u središte pozornosti. Ravnoteža na News Feedu se prebacila s najvažnije stvari koju Facebook može učiniti – a to je da nas međusobno povezuje. Osjećamo odgovornost da naše usluge nisu samo zabavne za korištenje, nego da budu i na dobrobit ljudi“, objašnjava Zuckerberg najavljene promjene.

Komentari