Brojne aplikacije osmišljene su kako bi pojednostavile naše svakodnevne obaveze i aktivnosti, a upravo je jedna takva zaživjela i u svrhu brzog pronalaska posla! Mngoi su se ovome obradovali jer posao danas nije lako naći, a naročito nije lako pratiti sve natječaje i brzo reagirati na njih.

Mobilnu aplikaciju PosLovac do sada je preuzelo više od 50.000 ljudi, dok je putem nje objavljeno više od 16.000 oglasa za gotovo 300 različitih radnih pozicija. Korisnici mogu pronaći sve, od honorarnih do poslova s ugovorom na neodređeno.

PosLovac je razvio popularni portal za traženje poslova, MojPosao kako bi tržištu ponudio alternativu za procese zapošljavanja i oglašavanja novih poslova.

Aplikacija obavještava korisnika o svakom novom objavljenom oglasu s obzirom na područje njegovog interesa i lokaciju. Korisnik zatim može direktno nazvati poslodavca, poslati mu poruku ili se prijaviti na oglas jednim klikom putem same aplikacije. PosLovac štedi vrijeme i poslodavcima koji žele u što kraćem roku pronaći i zaposliti kandidata.