Istra dobiva najveći trgovački centar – Max City se otvara 8. studenog!

212

U Puli se u četvrtak, 8. studenog 2018. godine, otvara Max City, najveći trgovački centar u Istri. S više od 60 trgovina i ugostiteljskih objekata te dodatnih sadržaja u ponudi, kupnja doista postaje zabava i užitak.

Shopping centar ima natkriveni parking na dvije etaže s više od 800 parkirnih mjesta, a dostupan je i besplatan internet. Uz brojne ugostiteljske objekte, koji će nuditi kako istarske tako i inozemne menije, predah između kupnje bit će pravi gastronomski užitak. Za potpunu zabavu pobrinut će se CineStar, kino s pet zvjezdica i čak tri kino dvorane, dok za najmlađe je tu Twister Fun Park. U trgovačkom centru Max City posao će pronaći čak 500 ljudi.

Brojni su brendovi i trgovine koji su po prvi put u Istri te će posjetitelji moći kupovati u trgovinama kao što su H&M, CCC, Pull&Bear, Reserved, Sport Vision, Mango, Elipso, Bershka, Stradivarius, Mojito, Sinsay te brojnim drugima koje donose više od 100 različitih brendova kojima je teško odoljeti. Max City nudi sve za svakodnevne, ali i izvanredne kupovine za posebne prigode. Lokacija u neposrednoj blizini pulskog šetališta Valkane i Lungomarea, nudi jedinstveni doživljaj ispijanja kave i uživanja u prekrasnoj prirodi, a u ljetnim mjesecima možda i iznenadno kupanje u moru.

Glavni izvođač radova je tvrtka Kamgrad iz Zagreba koje je radila prema projektu renomiranog međunarodnog projektantskog ureda ATP architects and engineers. Projekt potpisuje glavni projektant g. Dario Travaš, partner u ATP architects and engineers.

Prigodan program pred otvorenje, u četvrtak, 8. studenog u 10.30 sati, održat će se pred glavnim ulazom iz smjera Valkane. Posjetitelje očekuju brojne pogodnosti i iznenađenja u lokalima Max Cityja.

Novootvoreni centar Max City u 19 sati poklanja koncert grupe Vatra.

Dar za otvorenje, posjetiteljima priprema i Cinestar, jer će za filmoljupce imati akciju 1+1. S kupljenom jednom kartom druga je gratis.Ponuda vrijedi samo na dan otvorenja 8. studenog.

Jutarnji dio programa u petak je posvećen djeci te ih možete prepustiti voditeljima u kreativnoj dječjoj radionici Happy City od 10 do 12 sati, a u popodnevnom terminu od 19 sati održat će se modna revija u kojoj se predstavljaju neki od brendova iz Max Cityja.

U subotu je dječja radionica Happy City u popodnevnom terminu od 17 do 19 sati, a nastup Zbora Zaro i dječju modnu reviju posjetitelji mogu pogledati u 11 sati. Za nedjelju je najavljena dječja predstava i radionica za djecu, a cijeli program traje od 10 do 12.30 sati.
Svi posebni programi povodom otvorenja održavaju se na etaži P1 i besplatni su!