Fotografija 1 - Primanje u uredu gradonačelnika

Zlato i srebro za paški sir i maslinovo ulje OPG –a Kruna Vidasa iz Novalje

Uspješan novaljski poduzetnik Krunoslav Vidas na Međunarodnoj manifestaciji maslinara Mediterana i Međunarodnoj manifestaciji poljoprivrednika Mediterana održanima u Splitu protekli vikend, osvojio je čak tri vrijedne nagrade.
opširnije
Cillin Perera

Jeste li čuli za prvog direktora- beskućnika?

Zbog posla toliko putuje da se odrekao i vlastitog stana.
opširnije
StepRi

Step Ri – Sufinanciranje odlazaka na gospodarske susrete

Internacionalizacija poslovanja
opširnije
piketty

Thomas Piketty u Zagrebu

Najvažniji ekonomist današnjice kao gost Filozofskog teatra u sklopu Festivala Francuske u Hrvatskoj promovira hrvatsko izdanje Kapitala u 21. stoljeću.
opširnije
kina zid

Uskoro kineski studij u Opatiji

Svjestan atraktivnosti Kine po pitanju gospodarstva i turizma Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu (FMTU) u Iki kraj Opatije namjerava iduće akademske godine pokrenuti studijski program o poslovanju s Kinom.
opširnije
kosa

2C Sabbadin centar za kosu i u Rijeci!

Novootvoreni Centar 2C Sabbadin specijaliziran je za ekstenzije, perike i kao najvažnije inovativan centar za umetke i znanost o kosi koji Vam od sada stoji na raspolaganju u Splitskoj ulici 1a u Rijeci.
opširnije
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eko-muzej Pustinja Blaca kandidat za prestižnu nagradu

Ovaj izniman primjer kulturne i prirodne baštine u Hrvatskoj zbog svoje je višestoljetne očuvanosti prepoznat kao značajan i jedinstven u regiji.
opširnije
london-artshub

Kultura mora biti dostupna svima

Iako je u Velikoj Britaniji kulturna i kreativna industrija prepoznata kao bitan čimbenik nacionalnog gospodarstva, ni tamo nije sve bajno.
opširnije

Jednake plaće za muškarce i žene

poslovne žene Dok se kod nas, uz nešto škrgutanja zubiju, progurao zakon koji traži gotovo jednakomjernu zastupljenost muškaraca i žena na izbornim listama, u Njemačkoj žele jednakost u plaćama.
opširnije

U Zagrebu predstavljen investicijski plan EK

katainen ek Europska Komisija želi u idućih nekoliko godina potaknuti otvaranje najmanje milijun radnih mjesta kroz ulaganja u poslovne pothvate za koje nedostaju financijska sredstva.
opširnije

Hoće li roboti preuzeti sve poslove?

robot rad Film koji raspravlja temu sve veće automatizacije ljudskih poslova sada je dostupan i s hrvatskim prijevodom.
opširnije

Coca-Cola bi širila sreću: ubacili smajliće u URL

billboard  Kad vas već nitko ne preporuča kao zdravi napitak, onda ulažete u marketing i oglašavanje. Tako Coca- Cola ne prestaje oduševljavati inovativnim kampanjama.
opširnije

Obogatite svoje znanje kroz besplatne radionice

algebra besplatne Od ovog tjedna pa sve do kraja ožujka Algebra u 15 hrvatskih gradova provodi besplatne radionice stjecanja trenutno najtraženijih vještina na tržištu rada.
opširnije

Aquacolours uskoro otvara svoja vrata

aquacolors porec Istra ove sezone dobiva još jedan vodeni park, vrijedan 25 milijuna eura.
opširnije

Tuđoj se nesreći ne treba radovati

grčka eu zastava Čini se kako su Grci blizu sporazumu s kreditorima, na veliku žalost svih onih koji im zlurado priželjkuju bankrot i potpunu propast.
opširnije

Pokrenut portal za gorivo

gorivo aplikacija Od sada možete na vrlo jednostavan način saznati koja postaja u vašoj blizini nudi najjeftinije gorivo.
opširnije