Psihomodo Pop u završnici Foodballerke

Dvije glazbene poslastice u finalnom tjednu na Strossovom trgu

38

Sjajan glazbeno-gastro-nogometni festival Foodballerka ušao je u zadnji tjedan. Iako zadnji, ne i manje zanimljiv, jer posjetitelje očekuju dvije sjajne glazbene poslastice.

Mnogi kažu da je četvrtak novi petak i odličan dan za partijanje. Foodballerki  četvrtog dana ovog tjedna, (12.7), dolaze u goste legendarni Songkillersi, u čijem svijetu nema pravila. Od prošle su godine punoljetni, a vratit će nas u osamdesete uz funky, pop i rock.

Nedavno su proslavili svoj 35-i rođendan, no jednom ko’ nijednom. Zato Psihomodo Pop na pozornici Foodballerke u subotu, 14.7. opet slavi. Nadamo se da će se u publici naći i Ramona, Frida, Dona ili Mila i da će se svi super provesti jer uz njihove, dobro poznate pjesme, plešu i pjevaju sve generacije.

Svi koncerti su besplatni!

Osim glazbe nastavlja se i nogometna polufinalna i finalna groznica, na jednom velikom i više manjih ekrana, odaberite sami.

A da ne biste ostali gladni i žedni tu su naši specijaliteti i craftane pive, na više od dvadeset kućica. Najmlađi su dobrodošli u KIDS zonu, a svakako posjetite i jedan od photo pointova, zamrznite se ili odmorite i ponesite uspomenu na Foodballerku.

 
Foto: Facebook i Goran Kovačević