Naslovnicaa Aktualno Platak ljeti obiluje sadržajima: uskoro kreće i nova autobusna linija Rijeka-Platak

Platak ljeti obiluje sadržajima: uskoro kreće i nova autobusna linija Rijeka-Platak

Dobre vijesti za sve kojima je Platak omiljena snježna destinacija, ali i utočište od ljetnih vrućina

Podijeli

Donosimo pregršt dobrih vijesti za sve one kojima je Platak omiljena snježna destinacija, ali i omiljeno utočište od ljetnih vrućina. Ono što će vjerojatno mnoge razveseliti je da Općina Čavle u suradnji sa poduzećem „Autotrolej“ priprema novu autobusnu liniju Rijeka-Platak. Na ovaj će način, uskoro ova destinacija postati još dostupnija svim našim sugrađanima i sugrađankama.

No uvođenje autobusnih linija nije jedina novost koja se sprema na Platku. Naime, regionalni sportsko-rekreacijski i turistički centar Platak trenutno je jedan od važnijih i vrjednijih projekata Primorsko-goranske županije, a koja u njega konstantno ulaže sredstva, obogaćujući njegove sadržaje sa željom privlačenja domaćih, ali i stranih posjetitelja svih generacija tokom cijele godine.

Platak mnogobrojne posjetitelje sve više privlači i različitim manifestacijama i događajima. Tako će svakoga vikenda u srpnju i kolovozu od 17 do 19 sati posjetitelji moći uživati u vođenim meditacijama i gong-kupkama, vježbati u pokretanju energije, hodati kroz labirint ljubavi i stvaralaštva ili šetati po Bosoj stazi. Uskoro nas očekuje i manifestacija “Sva lica Platka”, koja će se održati 19. kolovoza 2017., a koju u suradnji s Primorsko-goranskom županijom organizira Društvo sportske rekreacije “Kvarner”.

Više informacija o svim događajima na Platku možete doznati ovdje.

Foto: FB Platak