Liburnicon2014

Počinje Liburnicon – festival znanstvene fantastike i fantastike!

Kraj ovog tjedna donosi nam Festival fantastike i znanstvene fantastike 'Liburnicon', koji se održava već devetu godinu za redom te privlači preko 1500 posjetitelja, uglavnom mladih, iz Hrvatske ali i šire regije
opširnije
lucy

Vodimo vas u Cinestar na Lucy!

LUC BESSON, scenarist i redatelj koji potpisuje hitove Nikita, Leon i Peti element, osmislio je najčvršće i najpamtljivije heroine u novijoj povijesti filmske umjetnosti.
opširnije
6

Oglašavanjem protiv zagađivanja!

Zagađivanje stvarno nije kul, a u Torontu vam to kažu u lice!
opširnije
pas

„Morski pas 2014“ – akcija za zbrinjavanje napuštenih životinjskih duša

Udruga za zaštitu životinja „Traži se prijatelj“ organizira već nekoliko godina za redom vrlo uspješnu i jedinstvenu humanitarnu akciju „Morski pas“ koju su prepoznali i podržali brojni ljubitelji četveronožaca u Rijeci.
opširnije
cinecita

Otvoren čuveni zabavni park Cinecittà

Najslavniji europski grad filma, čuvena Cinecittà nedavno je otvorena u veličanstvenom dekoru nekadašnjih studija Dine De Laurentisa predstavljajući mnoštvo spektakala i atrakcija.
opširnije
weekend media festival

Weekend media festival – mjesto za nove poslovne ideje!

Sedmi Weekend Media Festival, koji se održava od 18. do 21. rujna u festivalskom prostoru stare Tvornice duhana u Rovinju, donosi iznimno bogat program predavanja, panela, radionica i prezentacija.
opširnije
gibonni

Gibonnijev glazbeni spektakl u Opatiji

Za samo nekoliko dana Gibonni će zapjevati u Opatiji, u sklopu ovogodišnje Ljetne pozornice.
opširnije
radionica_Mi znamo kako

Oni znaju kako!

20 mladih završilo je edukaciju Mi znamo kako, a njih 6 posebno je pohvaljeno od strane organizatora jer su razvile poslovne ideje koje su spremne za izlazak na tržište.
opširnije

Miss Hrvatske u haljini dugoj 17 metara!

CITY 45 20 (33) Na Trsatskoj gradini održano je prvo izdanje modne manifestacije CITY 45 20, modne revije s uključenim scenskim, plesnim i filmskim elementima koji nikoga nisu ostavili ravnodušnima.
opširnije

Potpuno beskorisni predmeti

1 Trebaju li nam uopće, ili nam baš trebaju?
opširnije

Novalis festival u srcu Novalje!

festival novalis Osim užarenog programa na Zrću, ove godine Novalja pruža posjetiteljima potpuno novo iskustvo zabave na otvorenom.
opširnije

Što boje govore o vama?

boje Vaša najdraža boja oslikava vašu osobnost i otkriva mnoge stvari o vama.
opširnije

200 radova finalista festivala Rovinj PhotoDays

Suzane Holtgrave_HRiSRNJ_PORTRET 1 Od 1. do 21.rujna 2014. zagrebačka publika imat će priliku razgledati izložbu finalista - ukupno 200 radova izložit će 21 autor.
opširnije

Blue Bayou

BlueBayou-10186029 Ice bucket challenge. Svuda je, neke možda i već nervira, ali očito svoju svrhu ispunjava. Sa skoro 80 milijuna dolara prikupljenih, mislimo da je svakako uspjeh!
opširnije

Google želi zaštititi najmlađe – uvodi račune za djecu do 13 godina

djeca racunalo Djeca su na internetu vrlo ugrožena skupina, dok Google sada želi staviti što veću kontrolu u ruke njihovih roditelja!
opširnije

LitLink – “Književna karika” američkih i hrvatskih pisaca

KNJIGE 1 LitLink festival teži dvosmjernoj razmjeni novih informacija i dugoročnim efektima na planu plasmana hrvatske književnosti u svijet.
opširnije