otvorenje-klizalista-2014-02

Otvoreno klizalište “Morska pahuljica”

Danom besplatnog klizanja za sve posjetitelje, krenule su dvomjesečne aktivnosti „Morske pahuljice“ i još jedna sezona klizanja u Rijeci!
opširnije
frajle lisinski

Frajle digle na noge Lisinski!

Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča članice su skupine The Frajle koje su sinoć nastupile pred do posljednjeg mjesta ispunjenom dvoranom Vatroslava Lisinskog, čiju su publiku naprosto oduševile.
opširnije
Mocinic u Kabinetu vjestina 2

Kabinet vještina – mjesto gdje se spašavaju životi!

Kabinet vještina jedini je simulacijski centar za reanimaciju (oživljavanje) u Hrvatskoj, koji su 2001. osnovali djelatnici riječke Katedre za anesteziologiju, reanimatologiju i intenzivno liječenje na čelu s prof. dr. sc. Alanom Šustićem.
opširnije
Philippine Jansens hlace

Ženska odijela po mjeri

Odijela kao druga koža
opširnije
selekcija zaposlenika orah

Kadrovska politika – najbitniji dio funkcioniranja poslovnih subjekata

ORaH - Gradska organizacija Rijeka organizira tribinu “Što znamo, a ne primjenjujemo iz sfere upravljanja ljudskim resursima" koja će se održati u četvrtak 20. studenoga u Ciottinoj ulici 19 (prvi kat, velika dvorana) s početkom u 18 sati.
opširnije
Hussein-Chalayan-Inertia-Spring-2009

Inteligentna odjeća

Dovoljno je obući odjeću s odašiljačima, ugodniju i sigurniju od obične što još i dozvoljava različita mjerenja, ustanovljavajući i zdravstveno stanje onoga koji je nosi pa razumjeti da je budućnost, zaista započela!
opširnije
kava konjak

Coffee Cognac Cooler

Ovaj tjedan nas je dočekala prava jesen popraćena kišom pa smo Vam odlučili ponuditi recept za jedan slatki grijeh koji bi vam mogao popraviti raspoloženje.
opširnije
racunalo

Poklonite staro računalo, a oni će ga popraviti i donirati djeci!

Andreja Matanović i Darko Šturlan svoje slobodno vrijeme provode sastavljajući računala za siromašnu djecu. Računala se sastavljaju od starih dijelova, a u protekle dvije godine svojim su radom obradovali 20-ak djece.
opširnije

Osvoji narukvicu “And you by Ana”!

and you by ana Ana Ivančić, mlada talentirana dizajnerica nakita iz Zagreba, stoji iza brenda And You by Ana. Mašta, znatiželja i želja za stvaranjem novoga motivirali su je u potrazi za znanjem u izradi i dizajniranje unikatnog nakita.
opširnije

Ribice u čaju

caj ribice Akvarij u šalici čaja...
opširnije

Šegrt Hlapić i na turskom jeziku

segrt hlapic na turskom Dječji roman Ivane Brlić Mažuranić „Čudnovate zgode i nezgode šegrta Hlapića" do sada je preveden na brojne jezike, a projektom Hrvatsko turskog društva Rijeka od sada je po prvi put dostupan i na turskom jeziku u prijevodu Zinnura Ameti.
opširnije

Facebook lansira novu društvenu mrežu “Facebook na poslu”

facebook posao Ako već koristite Facebook na poslu, sada ćete to moći raditi putem "Facebooka za posao".
opširnije

Njegov stan

njegov stan Dizajn interijera na njegov način...
opširnije

Glazbeno-scenski susret svih generacija Putokaza u IStri

Putokazi Danas se priprema spektakl za sve one koji su poštovatelji znakova koje ostavljaju Putokazi i one koje će ih tek otkriti.
opširnije

Cardin otvorio muzej u Parizu

Musee Cardin Haljine geometrijskih motiva devedesetdvogodišnjeg kreatora i vlasnika mnoštva značajnih objekata u svijetu, čuvenog Pierrea Cardina su napustile pariško predgrađe Saint Ouen pa se aktualno izlažu u iznimno turističkoj, privlačnoj i raskošnoj četvrti Marais, Grada svjetlosti.
opširnije

“Terapija mačkama” – najbolji lijek za stres!

terapija mackama Životinje koje će sigurno obogatiti vaš život!
opširnije